Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen rá vagyok állva erre a 16 éves lánykára. Mit tegyek? 40F
Minden nap többször is ránézek Instagrammon. Az biztos, hogy mások is rá vannak állva, mert 45 ezerről 114 ezerre nőt a követőinek száma kevesebb mint egy hónap alatt.
#20: Beszterce környékén lakik. 12 óra vonattal.
Arra gondoltam, hogy nem nézek rá többet, úgysem lesz az enyém soha.
4
Hányok a nőktől.
Amúgy azt is leírhattad volna, hogy leszbi vagy
sztem szépen felejtsd ezt el. nema te korosztályod messze nem. LEhetetlen az egész.
Más is nézegeti pl a színésznőket de.. azok csak Crushok :D elérhetetlen és annyi.
Mellesleg tuti van pasija, aki kb 18 éves
26-os
jójó igen.. 20 centis faszúú ladyboyok töltögetik fel a tartalmakat, a politikusok 60 milliárdokat keresnek évente, a jégsapkák olvadnak olyan mértékben hogy kipusztulunk 100 év múlva, A nők úgy kizsigerelik a férfiakat manapság hogy sztem ők még előbb kipusztítják az emberiséget mint a jégsapkák :D sorolhatnám... de megint a hetero férfiak (és fehérek persze) a betegek és rosszak mert egy fiatalabb csinos lány megtetszik nekik 😅 észre se veszed de látod téged is agymostak, ennyi. folytathatnám még.. de sztem átment a lényeg. A média elhiteti mindenkivel hogy huszadrangú dolgok a legnagyobb gondok.. és így senki se figyel a lényegre.. arra hogy Pusztul a világunk és telibeszarják csak meggazdagodjon a top 0,0001% 🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!