Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Teljesen rá vagyok állva erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen rá vagyok állva erre a 16 éves lánykára. Mit tegyek? 40F

Figyelt kérdés

Minden nap többször is ránézek Instagrammon. Az biztos, hogy mások is rá vannak állva, mert 45 ezerről 114 ezerre nőt a követőinek száma kevesebb mint egy hónap alatt.

[link]

[link]

[link]

szept. 14. 12:21
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

#20: Beszterce környékén lakik. 12 óra vonattal.

Arra gondoltam, hogy nem nézek rá többet, úgysem lesz az enyém soha.

szept. 14. 17:58
 22/29 anonim válasza:
50%
És magyarul beszél? Mert nem értettem tisztán. (Vonaton voltam) Bocs, ha hülye a kérdés. Hát ez a nem lesz az enyém soha hozzáállás nem a legjobb, fel a fejjel!
szept. 14. 18:01
 23/29 A kérdező kommentje:
#22: Románul beszél.
szept. 14. 18:03
 24/29 anonim válasza:
84%
22es miért hogy álljon hozzá? Sehogy nincs esélye legyetek már reálisak
szept. 14. 18:03
 25/29 anonim válasza:
0%
Mondjuk úgy, hogy felkeresi???? Te nem vagy reális.
szept. 14. 18:05
 26/29 anonim ***** válasza:
41%
26. Ha lányod lenne is úgy gondolkodnál? Beteg vagy.. :)
szept. 15. 10:35
 27/29 anonim ***** válasza:
50%

4

Hányok a nőktől.

Amúgy azt is leírhattad volna, hogy leszbi vagy

okt. 6. 02:47
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

sztem szépen felejtsd ezt el. nema te korosztályod messze nem. LEhetetlen az egész.

Más is nézegeti pl a színésznőket de.. azok csak Crushok :D elérhetetlen és annyi.

Mellesleg tuti van pasija, aki kb 18 éves

okt. 6. 05:21
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

26-os

jójó igen.. 20 centis faszúú ladyboyok töltögetik fel a tartalmakat, a politikusok 60 milliárdokat keresnek évente, a jégsapkák olvadnak olyan mértékben hogy kipusztulunk 100 év múlva, A nők úgy kizsigerelik a férfiakat manapság hogy sztem ők még előbb kipusztítják az emberiséget mint a jégsapkák :D sorolhatnám... de megint a hetero férfiak (és fehérek persze) a betegek és rosszak mert egy fiatalabb csinos lány megtetszik nekik 😅 észre se veszed de látod téged is agymostak, ennyi. folytathatnám még.. de sztem átment a lényeg. A média elhiteti mindenkivel hogy huszadrangú dolgok a legnagyobb gondok.. és így senki se figyel a lényegre.. arra hogy Pusztul a világunk és telibeszarják csak meggazdagodjon a top 0,0001% 🙄

okt. 6. 05:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!