Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is fura?
Figyelt kérdés
Egy fiú elhívott vacsorázni. Viszont előre közölte hogy felesben fogunk fizetni arra hivatkozva hogy mindketten egyetemisták vagyunk és nincs saját jövedelmünk. Amúgy csak egy 3000 Ft-os burgerről lett volna szó.
Egyébként korábban is vett nekem menetjegyet, felajánlottam hogy kifizetem és azt is elfogadta. Meg nem történt velem ilyen
szept. 12. 21:29
12/19 anonim válasza:
TE is elhívtad már valahova? Nekem úgy hangzik mintha ez nem az első raditok lenne. Semmi fura nincsen ebben, hiszen egy párkapcsolat nem úgy működik, hogy majd mindent fizetnek helyetted, neked meg valahogy sosincsen eszed arra, hogy elhívd valahová. Én is elvárnám egy idő után, hogy intézd ezt magadnak, nem vagy te már gyerek. Az se tetszene, hogy csak nekem van annyi eszem, hogy programot szervezzek helyetted. Ássa el magát az, aki 3000 Ft-ot nem tud kifizetni, hanem elvárja hogy minden alkalommal fizessék helyette.
13/19 anonim válasza:
12# Itt nem erről van szó. Szerintem itt szó sincs elvárásról. Egyszerüen csak annyi, ha nincs pénzem nem hívok el valakit hamburgerezni. Hívjon el akkor sétálni pl, ami nem kerül pénzbe.
14/19 anonim válasza:
13: Attól még, hogy nincsen saját jövedelmed, 3000 Ft-ot csak kitudsz fizetni.
15/19 anonim válasza:
Te nem érted a lényeget. Biztos ki tud fizetni 3 ezret. De ha elhívják hamburgerezni, miért ő fizesse ki? Ha nem akarja meghívni mert nincs úgy pénze. Hívja el ingyenes programra.
16/19 anonim válasza:
15# De értjük a lényeget, csak különbözőek vagyunk.
Többen írták, hogy ez rendben van nekik.
Többen írták, hogy ez nincs rendben nekik.
Mit győzködsz másokat erőszakkal? Nem tudod elviselni, ha más véleményen vannak, mint te?
Ha a kérdezőnek ez kellemetlen, akkor álljon tovább.
17/19 anonim válasza:
Az, hogy javasolok egy programot, még nem azt jelenti, hogy mindenki cehét én állom.
18/19 anonim válasza:
Hát nem vagyunk egyformák. Én nő vagyok, de ha elhívtam a randipartneremet vacsizni, simán kifizettem az egész vacsorát. Vagy ha nála voltunk és mondta ö rendel kaját, kérek-e valamit, akkor nem fizettete ki velem az én részemet, pedig nem vetette fel a pénz. Nekem ez garasoskodásnak jönne le.
19/19 anonim válasza:
Nem mindenki úgy áll anyagilag, pláne nem egy diák. Én megérteném, egyébként én is nő vagyok. Akinek nem felel meg, keressen másik randipartnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!