Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Aki igazán szerelmes a párjába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki igazán szerelmes a párjába, igaz szerintetek, hogy "máshoz hozzá sem tud érni"?

Figyelt kérdés
szept. 10. 16:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
61%
Hat ha van parom, eleve nem nyulok mashoz.
szept. 10. 17:08
 2/13 anonim ***** válasza:
77%

A hűségnek nincs sok köze a szerelemhez.

A hűség egy döntés. Mindenki maga dönt arról, hogy kihez ér hozzá, kit nézeget, kivel kezd viszonyt, vagy megteszi-e egyáltalán.

Rengetegen élnek rossz, szeretet nélküli kapcsolatban, miközben eszükbe se jut csalni. Más meg lehet szerelmes, láthatja a párját vonzónak, nagyszerűnek, aztán mégse tud nemet mondani a lehetőségre.

szept. 10. 17:29
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem amikor szerelmes vagyok, akkor nem kívánok mást. Vagyis így mindig visszakanyarodik hozzá a fantáziám, főként rá is masztizok. Nem hiszem, hogy úgy ha szerelmes vagyok valakibe ki tudna más elégteni, mert akkor nekem fejben nála van a dolog.
szept. 10. 17:37
 4/13 anonim ***** válasza:

Nálam igen.

(De ha szingli vagyok is ezt érzem sokszor. Hogy örülök ha csak egyet talalok akihez vonzódom.)

Más itt megcsalásokra megy es nyitott kapcsolatokra kapcsolatban, nekem meg eroszak lenne ha olyanokkal kéne lennem aki nem a párom akit szeretek kívánok hanem másokkal.

En nem birok olyanokkal lenni akik nem kellenek. Aki meg kell azzal járok eleve.

szept. 10. 18:06
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Voltam mar tobb olyan kapcsolatban ,akit nem szerettem illetve volt plyan,h o se szeretett. Oriasi kulonbseg van olyannal lefekudni. Szeretem a szexet,de nem kerek olyanbol,akivel nem szeretjuk egymast.
szept. 10. 18:31
 6/13 Senior Séf ***** válasza:
60%

"A hűség egy döntés."

Frászt, kedves 2-es. A hűség egy állapot, amit én tartok ébren a páromban és amit ő tart ébren bennem. Ha ezt nem teszem, vagy ő nem teszi, bukik a mutatvány. A kapcsolatot ápolni kell, foglalkozni vele, építgetni, javítgatni. Ha ehelyett a telefont buzerálod, dönthetsz akármilyen hűségről, az csak üres frázis marad.

szept. 10. 19:58
 7/13 Senior Séf ***** válasza:
72%
Egyébként a kérdésre: Fiatal zenészként közel 50 felejthető liezonocska során szombatonként rommá csaltam mindenkit. A feleségemet 25 éve ismerem, azóta megmintázhatják rólam a hűség szobrát.
szept. 10. 20:04
 8/13 anonim ***** válasza:
43%
6 más azt se csalja akit nem szeret meg lakotárs. Mert van gerince.
szept. 10. 20:22
 9/13 anonim ***** válasza:
62%

Amennyire én beleástam magam a pszichológiába, nekem úgy maradt meg ez a dolog, hogy az ember időszakosan monogám.

Egész konkrétan akkor monogám csak, amikor szerelmes. A valódi szerelem, amikor a hormonok és kémiai vegyületek szétkábszizzák az agyadat, és ez ösztönöz arra, hogy azzal az egyetlen személlyel gyárts utódokat.

De az ember nem ösztönlény, teját még ebben az állapotában is képes lehet olyan döntést hozni, ami ellentétes ezzel. Mert az embernek vannak bágyaik, érzéseik, gondolataik... lehet adott pillanatban ki tudja számolni, hogy hiába jár most éppen élete szerelmével, hülye lenne kihagyni Adoniszt/Afroditét/akárkit, mert az pl lehet egy életben 1x eljövő alkalom, míg szerelmesnek lenni ráér még.

Tehát igen, van olyan állapot, amikor nagyon valószínűtlen, hogy az ember bárki másra tudna gondolni a szerelmén kívül. De az se 100% monogámia.

A legtöbb ember ki fogja használni azt, ha jön egy jobb lehetőség. Respect, aki nem, de nem sokan vannak.

Főleg ha már szerelem sincs, ha már belaposodik a kapcsolat, ha már unják egymást... akkor már szi te törvényszerű! Ilyen a mai nyugatias társadalom.

szept. 10. 23:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy igaz.

Mondjuk ironikus, hogy mióta van barátnőm, azóta tapadnak rám a nők, de egyszer sem fordult meg a fejemben, hogy ne utasítsam el az aktuális próbálkozót.

szept. 10. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!