Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar nőknek manapság melyik a fontosabb? A matek vagy a kémia?
Figyelt kérdés
Tegyük fel az átlagos magyar nő ismerkedik, van két jelöltje. Az egyikkel tökéletes a matek de csak átlagos a kémia. A másik jelölttel tökéletes a kémia, de csak átlagos a matek. Akkor melyiküket fogja választani?szept. 9. 16:33
21/25 anonim válasza:
Nekem a tökéletes kémia. Én arra nagyon érzékeny vagyok. Ha az nem adott vagy nem elég erős, akkor nem lesz jó a szex, és rövid (tényleg rövid) időn belül eljutok odáig, hogy a hátam közepére sem hiányzik a másik, idegesíteni kezd még az is, ahogy levegőt vesz, és azt várom, hogy ne legyen otthon vagy ne együtt kelljen mennünk valahová... Nem tudok ellenni a langyiban, mint barátok, testvérek vagy lakótársak...
22/25 anonim válasza:
21: nekem attól jó a szex, ha tökéletes a matek.. A kockahastól nem indulok be ennyire.
23/25 anonim válasza:
Én sem a kockahastól. Jó kifejezés a kémia vagy nevezzük biokémiának vagy hormonális passzolásnak - én egyszerűen ettől. Van persze egy típusom (magas-vékony), ami nem árt hozzá, meg egy számomra vonzó viselkedés és személyiség, de a kockahas meg a matek nem számít.
Na de kinek mi...
24/25 anonim válasza:
Nekem meg nagyon számít a matek, mert ha azt érzem, hogy a kapcsolatnak nincs jövője, akkor a szex sem olyan jó. Vagy akkor lehet laza szexkapcsolat, de ott ugye fel sem merül, hogy együtt vagyunk.
25/25 anonim válasza:
Akivel jó a szex, azzal szex lesz, párkapcsolat nem.
Akivel nem jó a szex, azzal semmi nem lesz, se szex, se párkapcsolat, se semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!