Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfinak vagy a nőknek fontosabb a pénz egy
párkapcsolatban?
A kérdező szavazást indított:
20 szavazat
Egyformán, mert mindketten abból élünk.
2021. szept. 23. 11:38
Én is azt mondanám, hogy ugyanolyan fontos, egyikünknek sem lesz étel az asztalon vagy szebb háza, mert csak :D
2021. szept. 23. 11:41
Egy férfinak csak akkor fontos, hogy mennyit keres a párja, ha ő maga csóró és rászorul más fizetésére. Ezenkívül nem ő fog minimum 2-3 évig kiesni a munkából, amíg gyerekeket nevel, így nyilván a nőnek fontosabb, hogy addig se haljon éhen a család, nem? Elég logikus.
2021. szept. 23. 11:45
A férfiaknak. A többség kikészül tőle, ha a nőnek több a fizetése vagy a vagyona. Ha ráadásul rosszul keresnek, randizni sem mernek, úgy be vannak szarva. Sokkal jobban számít a pénz a férfiaknak. Elsősorban a férfiegónak.
Sokan ráadásul nem is szép nőt választanak, hanem direkt olyat, akire sokat kell költeni, mert cicomázza magát, akármilyen ronda is.
2021. szept. 23. 12:00
4. Engem nem zavarna ha párom jobban keresne mint én. Végre nem mindent nekem kéne fizetni 😜
2021. szept. 23. 12:19
Gyed-en vagyok és nem a páromtól függök anyagilag. Ez nem tudom honnan van...
2021. szept. 23. 12:40
Van ember, akinek fontos, van akinek nem.
Ez független a férfi/nő kérdéstől
2021. szept. 23. 13:18
Hát, a tudomány mai állása szerint, a Nők tudnak szülni, kisbabát szoptatni, a férfiak meg nem tudnak....! A nő marad otthon szülés után! - Ebben az időben a férfinak kell megteremteni azt az anyagi hatteret, amit amugy én sajat magamnak tudok (tehát az én fizetésem kb 2-3xosoa) Ha ez nincs meg, nyilván nem szülök neki! Hiába keresek 4-500 ezret, a gyed akkor is csak 170 ezer ft.lesz, ami jelenleg semmire sem elég...
2021. szept. 23. 16:34
Hát #8, vagy piszok jó csaj vagy, vagy nem fogsz szülni.
Csak azért mondom, mert multinál doglozom a legjobban kereső szakmában, és a nettó 400-500 ezer 2-3x-a (amit elvársz a férfitől) még itt is a csopvezetőknél, vagy nagyon szenior szakembereknél kezdődik.
Értük viszont elég sok csaj teszi össze a két kezét (és teszi szét mását), így aztán nem olyan egyszerű ám gyereket szülni nekik (főként, hogy egy részük bőven elmúlt 40, és családja, gyerekei vannak, nem pedig gyerekvállaló korban kaja ezt a zsetont :D)
2021. szept. 24. 08:01
#6 azért azt ne mondd nekem, hogy a havi maximum nettó 170 ezer forintos gyed elég arra, hogy teljesen eltartsd magad és a gyereket is. Biztos vagyok benne, hogy ehhez a férjed fizetése is kell.
2021. szept. 24. 08:14
Kapcsolódó kérdések: