Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok féltékeny szinte már szerelmes az ex csajomba ?
Nem annyira sok de volt pár alkalmi kalandom/kapcsolatom.
Volt amelyik hónapokig ki tartott (mégsem voltunk együtt és nem érdekelt kivel feküdt le elöttem vagy utánam) és volt olyan is amelyik csak pár hétig vagy napokig tartott ki.
Viszont van egy nő akivel már 4éve szakitottunk és nem birok elszakadni tőlle.
4évből kihagytunk volt amikor egy évet is teljesen,aztán ugyan úgy folytatuk tovább az alkalmi kalandunkat.
A baj ott kezdődik,hogy szinte fusztrál ha tudom másal megy el, hogy ő nem akar tőlem semmit csak ritkán alkalmit.
Az is ha másal jobb neki mint nekem akár méret miatt is.
Függője vagyok teljesen a nőnek és állandóan csak azon vagyok, hogyan lehetne szerelmes belém hogyan nyerhetném el teljesen a nőt.
Mellesleg a nő nem szerelmes tipus.
Csak mert én képtelen vagyok elszakadni tőlle teljesen.
A nőt ezzel szinte teljesen eltolom magamtól.
Még is szeretném ha megmaradna köztünk ez az alkalmi viszony féle mivel az ágyban nagyon is megy a kémia.
Szóval mit tegyek ?
Vagy mit kellene lépnem ?
Párkapcsolatom természetesen volt másik akkor se birtam ki az alkalmi nő nélkül.
Szerelmes pedig nem tudok lenni hiába hagyok időt magamnak 4éve csak a fellángolás megy iránta ha meglátom őt messziről már akkor is.
25/F
22/N
Szia! Én segítséget kérnék a helyedben egy pszichológustól. Nekem rengeteg segített a pszichológus feldolgozni és megérteni a gondjaimat. Tévhit hogy csak az őrült és beteg emberek járnak.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!