Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Felkavart az exem és már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felkavart az exem és már nem tudom hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve szakítottunk, hosszú kapcsolat volt, csúnyán váltunk el. Én még párszor kerestem fél évvel a szakítás után, de ő még haragudott rám, meg félt közeledni. Aztán meguntam, rájöttem hogy ez így nem mehet tovább, és letiltottam mindenhonnan. Erre pár héttel ezelőtt felkeresett, hogy nálam maradt egy könyve ami kellene az öccsének aki most kezdi az egyetemet. Gondoltam, hogy pár perc alatt meglesz a dolog, odaadom neki aztán soha többé nem látjuk egymást. De ezzel szemben 2 órán keresztül beszélgettünk a lakásomon. Teljesen felkavart mert nehéz volt eddig eljutnom, és most kezdhetem előről. Voltak mondatai amik arra utaltak, hogy még benne vagyok a mindennapjaiban minimálisan, meg megjegyezte, hogy letiltottam. Persze még vannak érzéseim és ezért is kavart fel.

Mit csináljak? Hogyan lépjek túl ezen az egészen? Hetek óta amióta megtörtént ezen gondolkodok. Azok a tanácsok már nem segítenek, hogy ignoráljam, valami hatékonyabb?

N

szept. 1. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet neked 2 év kéne a túllépéshez, de úgy, hogy egyáltalán nem állsz vele szóba sehol semmilyen körülmények között, vagy átestél olyan állapotba vele kapcsolatban ami egyáltalán nem egészséges rád nézve.
szept. 1. 20:03
 2/3 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem betegesen kötődsz hozzá, de az minden csak nem szerelem.
szept. 1. 20:10
 3/3 anonim ***** válasza:
62%
Lehet benne is ezek az érzések kavarognak. Szerintem meg kellene beszélnetek egymással. Ki tudja, lehet még van esélyetek, ha egy kicsit érettebben álltok a témához.
szept. 1. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!