Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért írt rám ennyi év után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írt rám ennyi év után csak azért, hogy felkavarjon?

Figyelt kérdés
Gimnazista koromban volt egy osztálytársam. Tipikus történet, leghelyesebb srác volt a suliban, mindenki oda volt érte, köztük én is. Borzasztóan szerettem volna vele összejönni, de úgy gondoltam, hogy a magamfajta lányra rá sem néz. Megpróbálni sem tudtam, hogy esetleg kiderüljön mégis lehetne-e esélyem, mert volt barátnője, az egyik osztálytársnőm. Jó pár évvel ezelőtt végeztünk a gimiben. Pár napja rámírt, érdeklődött miként telnek a napjaim azóta. Beszélgetésünk során elmondta, hogy mi bántja őt évek óta. Elmesélte, hogy nagyon szeretett volna engem. Gyönyörű mondatokba foglalta érzéseit, amik a mai napig elkísérik őt. Teljesen levágott, lelkileg megzuhantam. Valamit felkavart bennem, hiszen évekig ugyanazt éreztem, mint ő. Nem mert lépni, ugyanazt gondolta, hogy nem állnék vele szóba. Megosztotta velem azt is, hogy 2 éve szakítottak a párjával, akkor megakart keresni, hogy elmondja ezeket, de látta én pont akkor házasodtam meg. Nem akart bekavarni, örült, hogy boldog vagyok. Borzasztóan elszomorít a tudat valamiért. Kérdezte, hogy esetleg meghívhatna valahova, hogy beszélgessünk egyet. Természetesen igent mondtam. Másnap kerestem, de elutasító volt velem szemben, hogy nem szeretne velem találkozni és ne is keressem. A férjem, illetve az ő baratnője sem örülne neki... Én szeretem és tisztelem a férjem, bennem nincs hátsó szándék, nem csalnám meg sosem. Baráti beszélgetésre mentem volna, de hazudnék ha azt mondanám, nem örültem volna, hogy látom. Nem tudom hova tenni ezt a hirtelen fordulatot és azt, hogy akkor miért volt jó felháborgatni ezt az egészet, ha állítása szerint őt is rosszul érintette.
2020. júl. 22. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
szerintem rájött, hogy mégsem okés találkozotok, mert nem vagytok ezer éves barátok. biztos eszébe jutott, hogy a barátnője vagy netán a te férjed milyen módon reagálna, ha a régi szerelmeitekkel találkoztok.
2020. júl. 22. 20:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérdező: a nője írt, nem a srác. Szerintem a fazonnak lila gőze nincs arról, hogy te írtál. Gondolom törölte a liba, hogy ne legyen nyoma.
2020. júl. 22. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Igazi simlis alaknak tűnik..mindenki odáig volt érte meg vissza és biztos tetszett neki, hogy epekedsz iránta. Valahogy eszébe jutottál, hátha jó leszel játékszernek, hátha elcsábíthat egy férjes nőt. Ego tuning volt neki, hogy azonnal ugrasz a meghívására. Élőben meg úgy volt vele, hogy sokat változtál és inkább meggondolta magát. Jó nagy féreg, ha a barátnője mellett ilyet csinál.
2020. júl. 22. 21:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy 14, hogy bedőlsz ilyen maszlangnak?? Én kb. csak nevettem volna miket képes hazudozni vki egy kufircért.
2020. júl. 22. 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Hívd fel, ha tudod a számát és kérdezd meg, mire volt ez jó.
2020. júl. 22. 21:53
 6/6 anonim ***** válasza:
"... természetesen igent mondtam." Hát baromira nem természetes, még mindig érzel valamit, meg házas vagy, mégis mit vártál volna a találkozótól?!?!?! Ő se korrekt, mert tudta, hogy házas vagy, dugtatok volna azt csá... Vagy nem dugsz vele, és megbizonyosodsz, hogy még szereted... Egyik sem túl jó opció és már ki is derült, hogy semmi értelme találkozni
2020. júl. 23. 17:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!