Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek szerelmes vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az új munkahelyemen találkoztam egy lánnyal, aki első látásra valami olyat váltott ki belőlem, amit még eddig soha senki. Amikor először megláttam izgatott lettem, a gyomromban "repkedtek a pillangók" és ilyen még soha nem volt velem. Amikor rám nézett ugyanezt éreztem és még zavarba is jöttem, ami szintén soha nem fordult elő velem. Sosem tudott zavarba hozni egy lány sem. Második nap már váltottunk is egymással pár mondatot, aztán jöttek a szemezések, az egymásra mosolygások, stb. Harmadik és negyedik nap nem volt bent a munkahelyen és azt kell mondjam, hogy hiányzott, nem is volt azon a két napon kedvem dolgozni sem. Le voltam törve, bambultam, végig rá gondoltam és alig vártam, hogy haza menjek. Ötödik napon már ott volt a munkahelyen és akkor már jobban is éreztem magam, megjött az életkedvem, stb. Aznap amikor a közelemben volt arra lettem figyelmes, hogy gyorsabban vert a szívem és szokatlanul izgatott voltam. Azóta nem tudom őt kiverni a fejemből, folyamatosan rá gondolok, ha nincs a közelemben hiányzik, nincs étvágyam alig eszek, nem tudok aludni sem, pedig nem is ismerem még. Nem ismerem a múltját, nem tudok róla túl sok mindent. Annyi biztos, hogy amikor a szemébe nézek olyan, mintha a saját szemembe néznék. Mintha magamat látnám benne. Ami még nagyon érdekes az egészben, hogy nagyon válogatós tudok lenni a nők terén, de valahogy ő olyan más. Nem érdekelnek a hibái, nem érdekel milyen a múltja, nem is igazán a külsője miatt érzem amit érzek, hanem akaratom ellenére jön. Soha nem volt még ilyen velem, soha nem éreztem ilyet. Nem vagyok tisztában az érzéseimmel, nem tudom mit érzek, nem tudom hová tenni. Szerintetek mi ez? Szerelem vagy csak fellángolás? Kérlek segítsetek mert bele őrülök.

aug. 31. 21:19
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Szóval ha jól értem, eddig háromszor találkoztatok és beszéltetek pár mondatot. Nem, ez nem szerelem, csak fellángolás. Persze később akár lehet az is, de jelenleg nem is ismered.
aug. 31. 21:25
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem szerelem!

Amikor saját magadat látod az ő szemében, nem tudsz enni, jönnek a pillangók... az szerelem :)

Egyébként nem mindegy, minek hívjuk? Az idő eldönti.

aug. 31. 21:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez a vonzalom.
aug. 31. 21:42
 4/9 anonim ***** válasza:

#3 Szerintem nem ez a vonzalom, ez más...Ahogy a #2 írja.

A vonzalom szerintem csak simán szexuális jellegű, olyankor nem ilyeneket fantáziálsz, mint a kérdező, csak fizikailag érzed, hogy gerjedsz rá.

aug. 31. 22:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Volt négy komolyabb kapcsolatom és voltak rövidebb távuak is. Mindegyiknél el tudtam dönteni mit éreztem, illetve tudom magamról, hogy mit érzek amikor csak tetszik valaki vagy vonzónak találom. Ez teljesen más és nem tudom, hogy miért. Ha a szemébe nézek olyan, mintha tudnék róla mindent, mintha ismerném, mintha csak önmagammal néznék szembe. Igen igaz nem is ismerem ezért nem értem mik ezek az érzelmek.
aug. 31. 22:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Bizonyára rendelkezik egyfajta kisugárzással,ami megfogott téged.Ilyesmi ritkán köszön be az ember életébe és ritka kincs.

Szerintem élj a lehetőséggel, akkor is,ha benne van a bukàs veszélye-hívd el munkàn kívül inni valamit!🙂

szept. 1. 11:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam már ezen, szerintem lenne is esélye annak, hogy eljönne velem meginni valamit vagy egy moziba esetleg vagy ilyesmi mert én úgy látom, hogy tetszem neki. Csábosan néz rám, mosolyog rám és a beszélgetést is igazából ő kezdeményezte. Nem vagyok gátlásos egyáltalán, viszont kicsit tartok a "bukás veszélytől" mert valahogy úgy érzem, hogy bele őrülnék ha nem beszélhetnék vele, nem láthatnám többet. Nem értem, hogy miért van ez velem mert soha nem fordult még elő ilyen. Amikor a komolyabb kapcsolataim véget értek azokat sem féltettem ennyire mint ezt a ki sem alakult kapcsolatot.
szept. 1. 16:49
 8/9 A kérdező kommentje:
Amit érzek azt nem tudom szavakba fektetni, nem tudom megfogalmazni mintha valami leírhatatlan dolog lenne.
szept. 1. 16:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Nyugi, szerelmes vagy. Ő a minden, ő a világ :)
szept. 1. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!