Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az Orosz Nők érzelmesek és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az Orosz Nők érzelmesek és bújósak általában?

Figyelt kérdés
aug. 29. 23:01
 1/6 A kérdező kommentje:
Vagy lehet hogy a magyar lányok érzelmesebbek?
aug. 29. 23:02
 2/6 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem szebbek.
aug. 29. 23:05
 3/6 anonim ***** válasza:
16%

Az nem tudom, van egy élményem róluk.

Siófokon dolgoztam, nyári munkán. Mikor mentem vissza a Hotelbe (ott voltam elszállásolva), látok a recepciónál egy rakás jó csajt.

Kérdezem a pultos srácot, hogy mi van itt, valami szépségverseny lesz?

Azt mondja nem, ezek orosz turisták.

De elképesztően szépek voltak.

Pl. az a csaj, aki mellettem állt... huh... van a mesében az a mondás, hogy olyan szép, hogy a Napra lehet nézni, de rá nem. Olyan volt, mint egy élő Barbie baba.

Szóval most, hogy már jobban fogok beszélni idegen nyelveket, és visszatértem a csajozós korszakba, orosz nőket is fogok fűzögetni. Én akarok ilyenekkel is együtt lenni.

Egyébként is szét akartam nézni Oroszországban, ha jól alakul minden felszedek ott egy jó csajt, aki körbe vezet. 😁

aug. 30. 00:16
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Micsoda élmények! Olyat még az öregapám se hallott, hogy valaki látott néhány jó csajt egy balatoni szálloda recepciójánál.
aug. 30. 01:35
 5/6 Noren1989 ***** válasza:
48%

#3, kivàllló sztori.

Nos, szerintem, ha erre a kinézetre vàgysz, simàn meglesz magyarul beszélő nőben is. Sok az egzotikus szépségünk az északkeleti régióban, és itt nem a cigókra gondolok. Valódi, élő orosz nőt szerintem sosem làttam közelről.

aug. 30. 07:31
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Jó csajokat minden nap lát az ember, de olyan jókat még nem láttam.

Ha majd előfordul veled is, hogy olyan jó pasit látsz, amilyet azelőtt még soha, akkor talán megérted valamennyire, hogy miért volt rám ilyen erős hatással ez a látvány.

Kedves Noren!

Nem igazán van meg.

Ugyanis a népeknek vannak jellegzetes arcvonásaik, így a magyaroknak is. Fel lehet ismerni, hogy az ott pl. egy magyar nő, a másik meg nem az.

Az interneten amúgy beszéltem, leveleztem orosz nőkkel. Többen meglepően barátságosak voltak.

Szóval van egy olyan gondolatom, hogy a szép orosz nők kedvesek is.

Ez illeszkedik abba az elméletembe, miszerint a szép nők kedvesebbek.

Na, de majd meglátom. Bőven lesz időm ismerkedni orosz nőkkel, én emiatt kész vagyok elmenni Oroszországba is.

aug. 30. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!