Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bonyolult szerelmi helyzet mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bonyolult szerelmi helyzet mi a teendő? 22/F

Figyelt kérdés
Nyári munka alkalmàból volt 2 lány munkatársam. Nos az egyik az nagyon közvetlen volt mindig aztán buli alkalmából gondoltam lehetne valami, de elment egy másik sráccal ez eléggé rosszul esett, nem is csináltam semmti csak ültem a buliba. A másik csaj munkatársam pedig odajött megvígasztalni. Egyből tudta mi a helyzet. Viszont ő egy sokkal távolságtartóbb lány, de azért mindig bejött nekem, gondolkoztam rajta, hogy lépjek, de nem ismertem annyira, nem dumáltunk annyit, meg semmi szóval nem gondoltam hogy akármi lehetne ebből. Viszont a buliba nyilván mert elengedte magát meg alkohol stb, máshogy viselkedett, más oldalát ismerhettem meg. És most nem tudom elfelejteni ezt az egészet. Mostanába többet is beszélek vele. És minél jobban megismerem annál jobban ràjövök, hogy van bennünk azèrt sok közös. Nem tudom elfelejteni a csajt, annyira különlegesnek tartom, eddig is annak tartottam, de eddig úgyvoltam vele, hogy teljesen esélytelen, hogy bejövök neki. Tudom ez nem a legjobb hozzáállás, de mostmár annyira érdekel a csaj, hogy mindenképp kell tennem valamit, és a legjobbat kihozza belőlem.

aug. 28. 19:22
 1/4 A kérdező kommentje:
A másik csajt azonnal el is felejtettem, de vele nem is éreztem ilyet. Úgyérzem viszont ez nagyon cringe szituáció. Ez a csaj viszont mindig keménynek mutatja magát, de kiderült, hogy mégsem az:) És nem szerette volna, ha rosszul érzem magam. Beszéltünk is buliról, de nem adtam tudtára semmit vele kapcsolatban. Viszont úgyérzem hosszútávon is jó lehetne a dolog, nyilván számomra biztosan…
aug. 28. 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ebben nincs semmi bonyolult. A másik csaj elment a másik faszival, ennek a csajnak meg szerintem bejössz. Hajrá!
aug. 28. 19:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Jó lenne. Sajnos nagyon esélytelen, hogy bejöjjek neki. Tudja milyen keményen dolgozom és ő nagyon értékeli a kemény munkát. Nem akart szomorúnak làtni, és azért jött oda. Tàncoltunk kicsit stb. Volt benne alkohol nem kevés, ezért már a buli lépni akartam de nem tetszett neki, hogy át karoltam. Nem emlékszem mit mondott de valami olyasmit hogy ezt senkitől sem szereti. Aztán késöbb lelépett. Szóval nem hinném… Instagramon bekövettem, visszakövetett és a bejegyzéseit látva (tudom hogy nem számít sokat) de úgyérzem mégjobban beleláttam az igazi énjébe. Egyszerüen úgyérzem beleszerettem egy kicsit.
aug. 28. 19:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Az meg csak rátesz, hogy a két csaj elég jó barátok. Bár tegnap elismerte a csaj hogy a barátnője viselkedése az tényleg ***** a buliba való dolgok miatt…
aug. 28. 19:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!