Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok?

Figyelt kérdés

Volt egy fiú, akivel még év elején találkoztam, nem sok időt tudtunk együtt tölteni mert nem itt él magyarban és nem is magyar.

De olyan furcsa kémia volt közöttünk ami még eddig soha senkivel, részéről is és részemről is.

Nem szeretném leírni regényekben mert nem nagyon tudom megmagyarázni, ezt az ember csak úgy érzi.

Sajnos már nem beszélünk gyakran, de azóta minden nap gondolok rá ha már nem is annyit mint korábban, de például ha próbáltam ismerkedni mással is őt kerestem bennük.

Nagyon rossz, mert tehetetlennek érzem magam de amikor rá gondolok olyan melegséggel és nyugalommal tölti el a szívem, a közös emlékeink és önmaga a gondolat hogy ő létezik. Már beletörődtem, hogy nem hiszem hogy újra látjuk egymást a távolság miatt, de még mindig itt van a fejemben nyolc hónapja.

aug. 28. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:
62%
Nem :)
aug. 28. 14:01
 2/3 anonim ***** válasza:

A szerelem az időtől függ.

(Hogy mennyi időt töltöttél az adott személlyel.:) Mert a szerelem olyan, hogy az összes létező hibájával együtt imádod a másikat. De mennyi időt töltöttél vele? Mert nem biztos hogy jól értelmeztem, de szerintem nyolc hónapot. Na akkor szerintem lehetsz szerelmes...

aug. 29. 12:38
 3/3 anonim ***** válasza:
55%
Miért ne lehetne szerelmes? A leírtak alapján. Csak rá gondol. Másban is őt keresi. Mi kell még?
aug. 29. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!