Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem a tanáromban, hogyan küzdjem le?
Figyelt kérdés
Elvileg jó, mert legalább jobban motiálódok a tanulásra; de ugyanakkor fáj, amikor a feleségéről beszél. Felnőttképzés, nem sokkal vagyok fiatalabb nála.aug. 27. 13:10
2/9 anonim válasza:
Gáz!
Én suli után találkozgattam vele, majdnem egy évig húzódott a dolog.
Hallod! Megfogadtam hogy tanárral soha többet! Akkora csalódás volt .
A sz@revősége, a férfiatlan, gyáva természete, és még mamahoteles is volt meg lehúzós.
A nagyszerű emberből úgy kiábrándultam….
3/9 A kérdező kommentje:
*motiválódok.
Valószínű, ebből nem lesz semmi, a párjával jól elvannak és elég régóta.
aug. 27. 13:48
4/9 anonim válasza:
Gyakorold a nyelvtant, főleg a -ban -ben és -ba -be közötti differenciákat.
5/9 anonim válasza:
#4, megelőztél🙃 Kérdező, kibe lettél szerelmes, amikor a tanárodban voltál?
6/9 anonim válasza:
Gondolom nem a magyar nyelvtan tanárba.
7/9 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek, el(túl)gépeltem, nem így terveztem.
aug. 27. 14:56
8/9 anonim válasza:
Én megfontolnám a helyedben, hogy másik képzést keresek. Biztosan van még más lehetőség is.
9/9 A kérdező kommentje:
Gondolkodom rajta, de nagyon jó tanár. ❤️
aug. 27. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!