Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy nő észreveszi ha hatással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő észreveszi ha hatással van egy férfira?

Figyelt kérdés

És ha igen, ezek vajon helyes megérzések szoktak lenni?

Vagy olyan lehet, hogy nagyon nagy hatással van valakire a nő, de egyáltalán nem érzékeli ezt?

aug. 26. 22:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát, ezt inkább konkrét nőre nézzük. És például én nem mindig. Ha a másik ki is mond valamit vagy nem félreérthető a jelzés, azt nyilván, de ha kétértelmű vagy csak homályosan utalgat, akkor nem feltétlen esik le.
aug. 27. 15:43
 12/16 anonim ***** válasza:

1-2: Azt gondolom, hogy igen, mert a nő érzékenyebbek a lelki dolgokra;

3, Aki házas, gyereke van, azok is tudnak a másikra hatással lenni, de ők igyekeznek ezt palástolni, leplezni, nehogy baj legyen az életükben emiatt.

aug. 27. 17:51
 13/16 A kérdező kommentje:
6, én pl azt imádom látni, mikor zavarba jön, de észreveszi magát, mosolyog rajta és elkezdi uralni a helyzetet. Tehát látszik rajta, hogy valami történt, de nem veszti el teljesen a józan eszét 😀
aug. 27. 18:31
 14/16 anonim ***** válasza:

12#

Vadabbik nő, akinek családja van, még szívat is, ha látja, tudja, hogy tetszik neked. Direkt pózolgat, ujjatlanná varázsolódik hirtelen a pólója, meg a hasa is hirtelen kilátszik, hogy milyen feszes. Tűröd, mert nem akarod megszakítani a műsort, megsértődik utána.

aug. 27. 20:46
 15/16 anonim ***** válasza:

#9 Ez kedves! :) Beszélj vele, ha így állsz hozzá.

Van egy ismerősöm, nála nekem két évig tartott, mire végre szóra tudtam bírni. Sosem nevettem ki, pláne nem beszéltem ki a háta mögött a férjemmel. Nagyon kedvelem, és hiányzik is, mert már régen láttam. Hátha te is hiányzol valakinek!

A kérdésre válaszolva, szerintem a nőt (csakúgy, mint a férfit) nem mindig érdekli, hogy kire milyen hatással van. Ha éppen nyitott szemmel jár, észreveheti, ha hatással van valakire. Ez a valaki egy járókelő is lehet, aki éppen szembe jön...

aug. 28. 06:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Hogyne érezné! Sőt, nekem az volt a legizgalmasabb, vagyis új élménynek nevezném inkább, hogy iszonyú zavarba jöttem attól, hogy zavarba hoztam valakit a jelenlétemmel. Fogalmam sincs, hogy ő ebből mit vett észre. Gyanítom, hogy semmit.
aug. 30. 14:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!