Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő észreveszi ha hatással van egy férfira?
És ha igen, ezek vajon helyes megérzések szoktak lenni?
Vagy olyan lehet, hogy nagyon nagy hatással van valakire a nő, de egyáltalán nem érzékeli ezt?
1-2: Azt gondolom, hogy igen, mert a nő érzékenyebbek a lelki dolgokra;
3, Aki házas, gyereke van, azok is tudnak a másikra hatással lenni, de ők igyekeznek ezt palástolni, leplezni, nehogy baj legyen az életükben emiatt.
12#
Vadabbik nő, akinek családja van, még szívat is, ha látja, tudja, hogy tetszik neked. Direkt pózolgat, ujjatlanná varázsolódik hirtelen a pólója, meg a hasa is hirtelen kilátszik, hogy milyen feszes. Tűröd, mert nem akarod megszakítani a műsort, megsértődik utána.
#9 Ez kedves! :) Beszélj vele, ha így állsz hozzá.
Van egy ismerősöm, nála nekem két évig tartott, mire végre szóra tudtam bírni. Sosem nevettem ki, pláne nem beszéltem ki a háta mögött a férjemmel. Nagyon kedvelem, és hiányzik is, mert már régen láttam. Hátha te is hiányzol valakinek!
A kérdésre válaszolva, szerintem a nőt (csakúgy, mint a férfit) nem mindig érdekli, hogy kire milyen hatással van. Ha éppen nyitott szemmel jár, észreveheti, ha hatással van valakire. Ez a valaki egy járókelő is lehet, aki éppen szembe jön...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!