Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy nő észreveszi ha hatással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő észreveszi ha hatással van egy férfira?

Figyelt kérdés

És ha igen, ezek vajon helyes megérzések szoktak lenni?

Vagy olyan lehet, hogy nagyon nagy hatással van valakire a nő, de egyáltalán nem érzékeli ezt?

aug. 26. 22:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Ha jó emberismerő és a realitás talaján marad akkor igen rá a válasz.
aug. 26. 22:41
 2/16 anonim ***** válasza:
52%
Nem mindig. Nincs "egy nő", az adott nőt kell nézni.
aug. 26. 23:01
 3/16 anonim ***** válasza:
20%
A legtöbb nő megérzi ezt.
aug. 26. 23:03
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen:) érzem mikor zavarban vannak tőlem, hogy azon töprengenek mit mondjanak amivel megfelelhetnek, bevágódhatnak. próbálnak viccesek lenni, de közben akár tesznek kedves gesztusokat is. szerintem ez őszinte ha nem minden lánnyal csinálja ezt a környezetében.
aug. 27. 01:50
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Észreveszi. Aztán ennyiben marad a dolog, mert a pasi viszont nem veszi észre.
aug. 27. 07:59
 6/16 anonim ***** válasza:
46%

#4-es: és ez a viselkedés vonzó számodra? Mármint, ha egy férfi zavarban van előtted és látod rajta - ahogy írtad -, hogy töpreng, hogy mit mondjon, stb.

Vagy inkább az a vonzó, ha egy férfi totál talpraesett, magabiztos és/vagy akár nyomulós az irányodba?

aug. 27. 08:03
 7/16 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem sok függ attól, hogy az adott férfi hogy mutatja ki a tetszését (vannak olyanok, akik jobban tudnak disztingválni, meg olyanok, akik nagyon erőteljesen mutatják ki az érzéseiket és nem tudják visszafojtani őket), ill. hogy az adott nő mennyire jó emberismerő, mennyire kishitű, mennyire jól tudja értelmezni a testbeszédet és a mimikát.
aug. 27. 10:28
 8/16 anonim ***** válasza:
68%

Nem veszem észre.

Mikor kövér voltam, ugyanilyen kedves és mosolygós voltam. Akkor csak emberként kezeltek. Mióta lefogytam, a kedvességemet flörtnek értik, mert meg akarnak dugni.

Minden sovány nő hatással van a kanos disznókra.

aug. 27. 11:31
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Van egy nagyon jól kinéző ismerős nő, nagyon szexi, szeretnék vele beszélni, de semmit nem akarok tőle. Van férje, gyereke. De mihelyt nagyon tetszik, szerintem észrevenné rajtam beszélgetés közben, hogy nagyon bejön nekem. Rá is játszik egyébként, hogy zavarba hozzon, aztán nevetnek majd rajtam, de letojom.
aug. 27. 13:13
 10/16 anonim ***** válasza:
72%

Van, hogy igen van, hogy nem.

Azt sem lehet mondani h minden nő mindig, azt sem hogy soha egyik sem.

aug. 27. 14:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!