Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes, engedjek az érzéseknek?
Figyelt kérdés
Inkább pasiktól kérdezném...elég friss a kapcsolatom, de totál rgy hullámhosszan vagyunk. Minden tökéletes. 40 éves elvált anyuka vagyok. Voltak kapcsolataim, de egyikhez sem ragaszkodtam mint ehhez. Ez a férfi számomra a tökéletes társ. Külsőleg, belsőleg. Ő mondta, neki fontos, hogy érezze, hogy érdeklődöm, hiányzik, jelentkezek. Viszontlátásra annyira belehabarodtam, hogy magamra sem ismerek. Egész nap ő jár a fejembe, kicsit kezdek nyomulni és ez nem én vagyok. Ő azt mondta, ez neki jó. De én hagyni akarom, hogy ő jelentkezem, én hiányozzak neki...de majd bele pusztulok, ha 4 órán keresztül nem ír pl. Nyilván nem mondom neki. Mennyire árthatok ezzel a kapcsolatunknak? Próbálom kicsit távol tartani magam tőle, de azt se akarom, hogy az legyen a baj, hogy ő jelentkezik én meg nem..aug. 25. 09:46
1/4 anonim válasza:
Bocsi, hogy nőként idekontárkodom...
Szerintem mindez azért történik,mert olyan szinten beleszerettél, hogy nehezen tudod kontrollálni a ragaszkodàsodat.Szerintem ez egy làngoló szerelem esetében valahol természetes is.Az még úgy gondolom, nem nyomulàs kategória,ha néha megírod neki nap közben:hiànyzol vagy szeretlek.Természetesen hagyni kell őt is kibontakozni,óvni az egész varàzsàt, még ha nehéz is.Érdemes lekötni magad, baràtnős programokat szervezni,stb.
2/4 A kérdező kommentje:
Azt szoktam írni neki, hogy hiányzik, meg 2-3 óránként küld egy szívet, hogy gondol rám. Tehát részéről is van jelzés, csak én nem akarom túl tolni.
aug. 25. 11:01
3/4 anonim válasza:
Cuki, hogy 40 évesen még képes vagy ilyen érzésekre. Belőlem ezeket már évek óta kiölték a férfiak, pedig csak 28 vagyok xD Engem már csak az érdekel, hogy sokat költsenek rám meg jókat szexeljek. Ha egy nő szerelmes, annak mindig fajdalom lesz a vége…
4/4 A kérdező kommentje:
3 ez szomorú :/ de hidd el én sem gondoltam, hogy 40 évesen ez megtörténhet... én mai napig nem tudom mennyit keres, nem is érdekel. A szex meg szuper, de többet jelent ha csak össze bújunk. Nekem is voltak hoki kapcsolataim. Éveket pazaroltam mindegyikre. De mindegyikből úgy szálltam ki, hogy egyre jobban tudtam mit akarok.
aug. 25. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!