Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért viselkedik így a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így a barátnőm ha összeveszünk?

Figyelt kérdés

Összeveszünk valamin, nem is kell óriási dolognak lennie, csak kicsit feszültebb lesz köztünk a hangulat( élőben kb egyáltalán nem szoktunk veszekedni, hanem messengeren fordul elő), és konkrétan egyből elköszön, hogy neki nincs kedve beszélni, majd képes egy egész napra eltűnni, nem ír, vagy 1-1 választ nagy ridegen, találkozni nem akar, volt már olyan hogy kimentem hozzá szó nélkül, ott sem állt velem szóba( pedig nem tettem semmi rosszat, sokszor nem is vagyok hibás, csak egyszerű nézeteltérés)

Mennyire normális hogy így reagalja le a dolgokat?

Gyakori az ilyen női viselkedés?

22/F

A lány 21 éves

aug. 24. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ebben a korban normális.
aug. 24. 16:14
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Mert azt hiszi, hogy ez valahova vezet. Pedig max szakításhoz vezet, nem máshoz. Nagyon gyerek még.
aug. 24. 16:24
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Még nem nőtt fel.
aug. 24. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudja kezelni. Ha engem vki megbánt en is azt erzem minek maradjak akkor ott vele mikor savanyu a szőlő bajom van uljek egy sarokban és egyem magam ott nála vagy vele? Inkabn elhúzok haza es kesz.
aug. 24. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Baráom is ha beszol leszid vagy veszekszik marhára nem érzem azt hogyvezek után majd én békésen alszom vele mintha mi se történt volna. Sokszor mondta is hogy akarok en házasságot meg ilyenek ha mindig menekülök elhúzok csak?

Házasságban is majd elszaladok?

De nekem ossze se állt soha az a kép hogy balhe után en majd vele alszok vagy vacsizunk meg csak ugy lapozunk.

Szid beszol vagy akármivel is megbánt én meg nyugiban takaritgassak mosogassak tovább meg játszam hogy nyugiban vacsizunk alszunk? Nekem ez nem megy.

aug. 24. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!