Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beleszerettel 1 másik nőbe es emiatt elvágsz tőle minden szálat, hogy bírod nélküle hogy nem látod, hogy kizartad az életedből?
3 év múlva a másikról írnál így.
Azon gondolkodj, hogy miert laposodtak el a dolgok?
Mert nem vagy elég férfi a kapcsolatban? Nem adsz figyelmet, virágot, meglepetést, hogy kedve legyen szexelni? Érzi, hogy a tenyereden hordod?
Vagy zsugori vagy es szakítsz az árokpartról egy virágot, es elvárod, hogy ingyen cseléd legyen?
Mitől érezze magát nőnek melletted?
Ahhoz te kell férfi legyél!
Azért mondom, mert a másik kapcsolat is idejutna, ugyanúgy ellaposodna!
Ha te unod őt hidd el, hogy ő is téged ugyanolyan mértékben, mert az ilyen érzés általában KÖLCSÖNÖS!
Lehet sokként ér ez téged, de ha nem fektetsz semmit a kapcsolatba, hanem egy smucig baniszámolgató kicsinyes kisfiú vagy, aki anyukát keres, akkor azt fogsz kapni minden kapcsolatban!
SZTEm nála elmúlt a szerelem. Én tekertem ért
Évekig nem értékelte. Válni nem akar kérdeztem tőle. Aztmondja. Szzeret mégse érzem...
Ugyanúgy rádunt, ahogy te rá.
100% már ő is megbámul egy jó férfitestet, ami nem a tied.
Szeret téged, ahogy te őt, mint testvérek egymást, nem szexualisan.
Pajtása vagy.
Nem lát férfinek téged már.
Én ezen elgondolkoznák, hogy hogyan jutottam idáig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!