Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki törli magàt tinderről, akkor eltűnik a match partnereim közül?
Azt mondta, törölte magàt, mégis ott van. Nem értem.. Majdnem 1 éve vagyunk együtt, elég komoly kapcsolat. Az alkalmazás nincsen neki letöltve, már az elejétől kezdve, és nem használja, ebben szinte biztos vagyok. De megkértem őt, hogy törölje a regisztrációját, azt mondta letörölte magàt, de még mindig látom őt.
Előre is köszi!
Igazad van, de ez az egész úgy törtènt, hogy én csak úgy elvetve említettem meg neki ezt a dolgot, hogy zavar, hogy még meg van a regisztrációja. (Persze tudom, ezzel az erővel az enyém is, de van pár lelki sebem, ezért rá vártam, hogy előbb ő törölje magàt.) Erre a következő talàlkozó alkalmàval magàtól mondta, hogy törölte, nem kérdezgettem őt, sőt, már szinte
el is felejtettem a dolgot. Gondoltam, milyen jófej, hogy máris megtette, meg egyébként is, eddig a kapcsolat során úgy vettem észre, hogy ő tényleg figyel az érzèseimre, és ezt is egy ilyen dolognak tartottam. Felmentem, hogy én is letöröljem magamat, és megláttam, hogy még meg van a fiókja (ha minden igaz) és ez egy csomó kérdèst vet fel bennem, egyrészt, hogy hazudott, másrészt, hogy miért nem akarja törölni.
Szerintem, ennek semmi köze az összeköltözéshez, màr ne is haragudj. Van is köztünk egy ilyen "megàllapodás", hogy nem ismerkedünk másokkal.
Erre egyébként még nem gondoltam, hogy ő is arra vár, hogy töröljem magamat, mert még így konkrétan nem mondta, de az is lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!