Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valaki törli magàt tinderrő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki törli magàt tinderről, akkor eltűnik a match partnereim közül?

Figyelt kérdés

Azt mondta, törölte magàt, mégis ott van. Nem értem.. Majdnem 1 éve vagyunk együtt, elég komoly kapcsolat. Az alkalmazás nincsen neki letöltve, már az elejétől kezdve, és nem használja, ebben szinte biztos vagyok. De megkértem őt, hogy törölje a regisztrációját, azt mondta letörölte magàt, de még mindig látom őt.

Előre is köszi!

aug. 14. 18:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Te miért nem törölted magadat?

Elvben egyébként pár napig még látszik, de írni már nem tudsz neki.

aug. 14. 18:55
 2/18 A kérdező kommentje:

Ez jó kérdés..

Szerettem volna, ha előbb ő teszi ezt meg. Egyèbkènt, csak azért mentem fel, hogy letöröljem magamat, és gondoltam, akkor már megnézem őt.

Erre én is gondoltam, hogy még látszik egy darabig, de elvileg ott van a lehetőség is, hogy írjak neki, de akkor lehet, hogy nem menne el az üzenet(?)

aug. 14. 19:04
 3/18 anonim ***** válasza:
56%
Kérdező gyanúsítod őt pedig nem használja és még neked is megvan a regisztrációt. Nincs az, hogy azt szerettem volna. Egyszerre töröljétek egymás előtt a profilt vagy sehogy ha annyira fontos ez neked.
aug. 14. 19:13
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

lehet hogy úgy értette h törölje az appot

ebben az esetben megmarad a összes találat

ha valaki törli magát akkor az összes találatnál eltűnik.

aug. 14. 20:37
 5/18 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Nem, az appot már sokkal koràbban törölte, még a kapcsolat elején.

Viszont, közben észre vettem, hogy én elrejtettem màr magamat, még korábban, tinderről. Nem tudom, ehhez lehet köze a dolognak, hogy még a régi partnereim látszódnak?

De megkèrdeztem őt is, azt mondta, törölte magàt, de mègis, mintha kissé zavartà vàlt volna, amikor rákèrdeztem. Akkor szerintetek hazudik?

aug. 16. 23:44
 6/18 anonim ***** válasza:

Hazudik.

A fiók törlése visszafordíthatatlan, és törli profilját, egyezéseit, üzeneteit és egyéb kapcsolódó információkat. Nem fogja tudni visszaszerezni a régi meccseit, és elölről kell kezdenie az összes adatával és fényképével. Ha a Tinder-előfizetést a Tinder.com-on vagy az Androidon keresztül vásárolta, a fiók törlésével az előfizetés is automatikusan törlődik.

aug. 17. 01:22
 7/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Nem értem az egészet, miért nem törli magàt.. Állítólag szeret, folyton találkozni akar. Ezek szerint, mégsem érzi biztosnak ezt a kapcsolatot, hosszú távon.

aug. 17. 12:57
 8/18 anonim ***** válasza:

Az eszedbe jutott, hogy ő is pont ugyanazt teszi, amit te és csak azért tartotta meg, hogy figyelje, te mikor törlöd?

Egyébként ha erről sem tudtok őszintén beszélni egymással, akkor mit vársz ettől a kapcsolattól? Te is hazudsz neki, ő is neked.

aug. 17. 13:01
 9/18 A kérdező kommentje:
Èn próbáltam vele erről beszélni, a mostani talàlkozó alkalmával is, de valahogy nem volt erre nyitott. És igen, még vissza is kérdezett, hogy akkor én még fent vagyok tinderen? Én ugyanúgy nem használom, ahogyan ő sem. Tudom, hogy nekem sem kellene màr fent lennem, pontosan ettől féltem, amitől ő is, hogyha ez a kapcsolat mégsem jön össze, -ettől a részétől leginkább- akkor arra az esetre megtartom a tindert, nyilván nem egyből fogom hasznàlni, sőt, az eddigi szakítàsaim után, amik ehhez képest egyàltalàn nem voltak komoly kapcsolatok, csak hónapok utàn tudtam újra rànézni a tinderre. És mivel félek én is, szerettem volna, hogy ő tegye meg ezt az első lépést, letörli magàt. Arra gondoltam, hogy most màr tényleg elég ideje ismerjük egymást, ez a minimum, hogy most màr én se legyek fent ilyen helyeken,és ő sem. Ez nekem borzalmasan megalàzó, vagy nem is tudom, hogy mondjam, hogy ilyesmikért kelljen "könyörögnöm". És ráadásul, duplán hazudik erről? Most meg akartam neki mondani, hogy legyen vége, mert nekem ez így nem megy, de gyáva voltam ehhez, bevallom..
aug. 17. 13:16
 10/18 anonim ***** válasza:
Töröljétek egymás előtt.
aug. 18. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!