Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Több mint egy éve, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint egy éve, hogy szakítottunk, miért történnek mégis ezek a dolgok?

Figyelt kérdés

A történetem hosszú, de nem szeretném elhúzni. Több mint egy éve szakítottunk exemmel, 6 éves kapcsolat volt. Az elmúlt egy évben 2x találkoztunk és kb 3 havonta párszor beszéltünk írásban vagy telefonon. Ő haragszik rám, mert összetörtem, én haragszom rá, mert nem akart küzdeni a kapcsolatért, azaz mind a kettőnkben van tüske.

A lényeg, hogy pár hónappal ezelőtt beszéltünk, és nagyon csúnya fordulatot vett a beszélgetés. Elkezdett hencegni az egyéjszakás afférjaival és a ferde estéivel. Nagyon szíven ütött, de minden barátom azt mondta, hogy azért csinálta ezt mert még nem lépett túl rajtam és inkább bánt, plusz az önbizalmát akarja növelni (ő hívott fel, tehát nem én zargattam). Egy ideig érlelődött ez bennem, és végül úgy döntöttem, hogy letiltom, pedig mindent megtettem volna azért, hogy rendeződjön közöttünk a viszony. De ez a tette nagyon padlóra vert és inkább hagytam. Plusz hangsúlyozta, hogy én a poklok poklára löktem és nehéz volt onnan felállni, így inkább nem akar mégegyszer szenvedni miattam (hozzátenném, ő nem akart semmit tenni a kapcsolatért, pedig semmi radikális nem történt). Azonban most megint újra feljöttek az érzelmek, és azt érzem, hogy muszáj vele találkoznom, de mivel le van tiltva és nem akarok hülyét csinálni újra magamból, így nem akarom felkeresni. Hogyan tudnék ezen túllépni, vagy mit javasoltok mit csináljak?

N

aug. 14. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Idő. Ne bántsd magad tovább és ne hagyd neki se, hogy bántson!
aug. 14. 15:13
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Idő.Ne bántsad tovább azt a szegény fiút.

Remélem a srác sem hagyja,hogy tovább bántsad

aug. 14. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:
81%
Jól tetted, hogy letiltottad, tartsd is úgy, legyél erős. Nem fogsz tudni tovább lépni, amíg nyitva hagyod magadnak a kiskaput, hogy jajj csak néha kicsit beszélünk majd. Klisé, de majd az idő segít.
aug. 14. 15:27
 4/4 anonim ***** válasza:
77%
Tényleg az idő segít. Nem vagytok egymáshoz valóak, fogadd el.
aug. 14. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!