Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után jönnétek össze olyannal aki épp szakított?
Pl ha egy hónapja szakított a párjával, akkor mennyi ideig ismerkednél vele amíg belemennél hogy összejöjjetek?
Mert épp alakulóban vagyunk, de mivel alig egy hónapja szakított az előző párjával így kicsit félek hogy ez hamar van.
Ti mennyi időt hagynátok neki?
Szerintem hulyeseg idohoz kotni. Amit az 1-es irt az is hulyeseg. Mindenki maskeppen dolgozza fel a szakitast es van akinel full normalis , hogy azonnal kesz van a kovetkezore.
Es ezt mutatja a 2-es válasz is.
Szoval ahelyett hogy szamolgatod a napokat kerdezo, inkabb probald megismerni es ha bizol benne akkor legyel vele, ha nem akkor meg varj vagy hagyd ott .
Nem várnék mindenképpen megpróbálnám vele.
Amilyen pedig az élet ha én nem próbálnám meg vele, 1 hét múlva más tutira és élnének boldogan míg meg nem halnak
Én meg néznék hülyén h ba**sszki ezt is kihagytam
Ki, hogy szakít...
Van aki már eleve úgy szakít, hogy örül , hogy vége.
Szóval van akinél már régebben eldőlt.
Vannak akik hamarabb túllépnek, vannak akik később.
Ezaz adott embertől függ, attól függ, hogy ő mennyire őszinte veled.
Akár 1 hét után is, ha azt mondja, hogy ő kész van az újra. persze ha őszinte...
#5 miért ne lehetne túl? Én pl már évekkel korábban szakítani akartam, csak mivel az első kapcsolatom volt, nem tudtam hogyan kéne... Teljes megkönnyebbülés volt és kizárólag az elvesztegetett éveket bántam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!