Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akiknek 20évvel idősebb a párja,miért nem korban hozzá illőt választottak?
Figyelt kérdés
Nem szeretik a szexet?aug. 13. 09:15
21/27 anonim válasza:
20. Nem jellemzo hogy egy 20 eves lany egy 40 eves ferfival szerelmbol van egyutt.. valahogy ezek a 20 evvel idosebb ferfiak mindig jo moduak es magas beosztasban vannak.. ez senkinek nem tunik fel?
22/27 anonim válasza:
A della miatt, vagy szereti a hugyos vénembereket pelenkázni
23/27 anonim válasza:
Ez itt semmi másról nem szól, csak arról, hogy meg akarják itt győzni a nőket, hogy véletlenül se jöjjenek össze náluk 5 évnél idősebbel....
24/27 anonim válasza:
23. Meggyozni nem lehet senkit sem .. alapbol rengeteg par van ahol 5+ ev a kor kulonbbseg a ferfi javara.. az a keves ember aki ide jar gyakorira nem teszi ki az orszag 1% at sem.. viszont a 20 eves lany a 40 evessel nem fog ossze jonni csak ugy kiveve ha pocakos , kopasz es loves.. elvetve akadnak 40 evesen is jol kinezo ferfiak de oket mindig is szerettek a nok es veluk is csak dugni jarnak ossze ezek a lanyok ..
26/27 anonim válasza:
Érdek/ apakomplexus stb. A fiatal Sógornőm tavaly nyáron ment hozzá egy 20 évvel öregebb elvált/gyerekes fazonhoz. Sok pénze van és eltartja. Ennyi. Egyébként az apja sose törődött vele, ez is lehet a háttérben. Amúgy már korábban is volt pénzes pasija, emlékszem mesélte az egyiknél, hogy szakítani akar, mert szar vele az ágyban, de még vár pár hónapot, mert épp nyár volt, a pasinak meg nagy medencés háza van....
27/27 anonim válasza:
20 évvel idősebb pasi tetszett nemrég.Igen,elismerem,van egy minimális apakomplexusom,nem volt jó vele a kapcsolatom,sosem éreztem milyen ha törődnek velem.Apai oldalról ez egyáltalán nem adatott meg.De a másik dolog,hogy a fiatal korosztálytól csak csalódást,fájdalmat kaptam.Csak a szexre mennek,felszínesek,az első pillanatban lecserélnek,ha jön jobb.Bele sem mentem ilyen kapcsolatokba.Egyszerűen fogalmuk sincs róla mi az,hogy udvarlás.Jött ez az idősebb férfi,kedves volt és udvarias,sosem volt tiszteletlen velem.Teljesen más oka lett végül,hogy nem lett vele semmi,de utólag is azt mondom lehet gondolkodás nélkül belementem volna ha úgy adódik. 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!