Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szeret, vagy csak kihasznál?
Lehet úgy volt vele, hogy ha együtt mentek, akkor neki kellett volna fizetnie mindent.
Ő meg alapból olcsó János, vagy nem volt épp lóvéja 2 fesztivál belépőre.
De az is lehet hogy nem akart egy kemény beba szást a haverokkal, elcserélni arra hogy neked udvaroljon egy lehet hogy dugunk ért.
Pasiként ezek ugrottak be.
Ezt vele kellene megbeszélned (őszinteség, megértés, bizalom).
Én biztosan csalódtam volna benne és szomorú lennék, nem azért mert nem velem akart lenni, hanem mert összevissza hazudozott. Ez kizárja az őszinteséget és az arra épülő bizalmat. Emellett nekem ez a szélsőségesen ingadozó viselkedés ez hatalmas red flagnek tűnik.
Furcsa, hogy a leírtak alapján úgy beszélsz, mintha arra kérdeznél rá, hogy vajon ő nem mérges-e rád, amikor igazából ő csinált hülyeséget és látszólag te érzed rosszul magadat miatta. Az is aggasztó, hogy szerintem nem bízol benne, hiszen elképesztően bizonytalannak tűnsz a helyzetben. Ez nem a te hibád, hanem ő tart téged bizonytalanságban és zár ki. Esetleg ezen is érdemes elgondolkodni.
Nehogy te érzed már magad rosszul, amikor ő hazudott!
Össze-vissza rángat téged, játszik veled. Nem szeret, ha szeretne, nem viselkedne így.
A képedbe hazudott, teljesen feleslegesen...azt is mondhatta volna, hogy a haverjaival megy, vagy azok is mennek, majd összefuttok ott. Helyette hazudozott, és még agya is annyi van, mint egy molylepkének: simán benne volt a pakliban, hogy összefuttok, és lebukik, de úgy látszik, ez sem zavarta, mert masszívan hülyének néz.
Szerintem többek képzeltél bele a kapcsolatotokba, mint ami van, abba meg főleg, hogy ő hogyan is viszonyul hozzád. Nem kell haragudni, de azt azért tudasítsd, hogy teljesen félreismerted, és ne várj olyasmit tőle, amit csak te képzeltél :(
Nem hiszem, hogy szeretne.
Eloszor is kiemelted, hogy nem vagytok egyutt, mikozben o allitasa szerint irtozatosan szerelmes. Mar ez furcsa lenne nekem, gondolom azert nem vagytok meg egyutt, mert o nem akarja elsietni. Egyebkent ha ilyen kis, jelentektelen dologban kepes hazudni, akkor ne legen ketseged afelol, hogy masban is fog. En nem folytatnam vele az ismerkedest. Meg mit flegmazik?
Ezek után benned még felmerül a kérdés, hogy szeret-e? Hát mennyire kell már ótvar görénynek lenni ahhoz, hogy valaki ezt megcsinálja? És még ő flegmázik. Mivan?
Kérdező, téged nagyon csúnyán megetettek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!