Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg szeret, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Xdkid kérdése:

Tényleg szeret, vagy csak kihasznál?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel még nem vagyunk együtt. Hétvégente szoktunk találkozni. Valahogy úgy hozta a sors, hogy elkezdtünk ˇkavarni". Nagyon bízok/bíztam benne, ő is bennem. Megbeszéltük, hogy elmegyünk ketten egy fesztiválra, de mondta, hogy nem biztos, hogy megy, attól függ hogy dolgozik aznap/másnap. Írta, hogy nem tudunk menni a fesztiválra, mert sokáig dolgozik és még másnap is mennie kell. Nekem úgy alakult, hogy ismerősömmel eltudtam menni, viszont amikor megérkeztünk akkor láttam egy storyba, hogy ő is ott van. Írtam neki, hogy ez így mi, úgy tett mintha hülye lennék, aztán tudattam vele, hogy én is ott vagyok és nem szép amit csinált. Ha megmondta volna, hogy nem akar velem jönni akkor se haragudtam volna meg rá, így viszont, hogy hazudott, sokkal rosszabbul esett. Kicsit flegmáztam vele, de viszont én nem tudok megharagudni emberekre, bármit is tegyenek. Másnap találkoztunk megint, de ott meg úgy tett mintha semmi se történt volna. Mellette biztonságban érzem magam, úgy érzem, hogy szeret és úgy is viselkedik. Beszélgettünk, de viszont egyszer flegma volt, utána meg őrülten szerelmes volt belém. Eddig bármikor találkoztunk, sose történt még ilyen, mindig teljesen normálisan viselkedett. De ezek után amik történtek, alig ír, máskor meg egész nap beszélgettünk, szerelmeskedtünk stb. Állandóan hajtogatja, hogy egy kapcsolatban fontos a kémia, a megértés, az őszinteség és hogy megbízzunk a másikban. Ezek után bennem is vannak kételyek a megbízással kapcsolatban. Szerintetek csak rossz kedve volt, vagy kezdi elengedni a dolgokat, mert már nem olyan mint rég volt? :(
aug. 11. 23:17
 1/10 anonim ***** válasza:
53%

Lehet úgy volt vele, hogy ha együtt mentek, akkor neki kellett volna fizetnie mindent.

Ő meg alapból olcsó János, vagy nem volt épp lóvéja 2 fesztivál belépőre.

De az is lehet hogy nem akart egy kemény beba szást a haverokkal, elcserélni arra hogy neked udvaroljon egy lehet hogy dugunk ért.

Pasiként ezek ugrottak be.

aug. 11. 23:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt vele kellene megbeszélned (őszinteség, megértés, bizalom).

Én biztosan csalódtam volna benne és szomorú lennék, nem azért mert nem velem akart lenni, hanem mert összevissza hazudozott. Ez kizárja az őszinteséget és az arra épülő bizalmat. Emellett nekem ez a szélsőségesen ingadozó viselkedés ez hatalmas red flagnek tűnik.

Furcsa, hogy a leírtak alapján úgy beszélsz, mintha arra kérdeznél rá, hogy vajon ő nem mérges-e rád, amikor igazából ő csinált hülyeséget és látszólag te érzed rosszul magadat miatta. Az is aggasztó, hogy szerintem nem bízol benne, hiszen elképesztően bizonytalannak tűnsz a helyzetben. Ez nem a te hibád, hanem ő tart téged bizonytalanságban és zár ki. Esetleg ezen is érdemes elgondolkodni.

aug. 11. 23:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy te érzed már magad rosszul, amikor ő hazudott!

Össze-vissza rángat téged, játszik veled. Nem szeret, ha szeretne, nem viselkedne így.

aug. 11. 23:40
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező hazudott neked aztán meg flegmázott. Dehogy szeret és egyáltalán nem őszinte veled. Csak szexre tart. Kuka!
aug. 12. 00:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat, már gondolkodtam abban, hogy manipulál, kihasznál, más is mondta, de annyira nem gondolkodtam még ezen. Mostmár fogok.
aug. 12. 01:10
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
Nincs elszámolni valója feléd. Írtad, még nem vagytok együtt. Csak találkozgattok. Bár sokkal több odadadással kellene lennie, de a pasik gyáva kutyák. Bevallani soha. Majd csak akkor amikor haveri szintem, véletlen talalkozás alkalmával oda böffeni a frankó okokat. Sajna nem lesz jobb. Csak rosszabb.
aug. 12. 06:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A képedbe hazudott, teljesen feleslegesen...azt is mondhatta volna, hogy a haverjaival megy, vagy azok is mennek, majd összefuttok ott. Helyette hazudozott, és még agya is annyi van, mint egy molylepkének: simán benne volt a pakliban, hogy összefuttok, és lebukik, de úgy látszik, ez sem zavarta, mert masszívan hülyének néz.

Szerintem többek képzeltél bele a kapcsolatotokba, mint ami van, abba meg főleg, hogy ő hogyan is viszonyul hozzád. Nem kell haragudni, de azt azért tudasítsd, hogy teljesen félreismerted, és ne várj olyasmit tőle, amit csak te képzeltél :(

aug. 12. 06:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy szeretne.

Eloszor is kiemelted, hogy nem vagytok egyutt, mikozben o allitasa szerint irtozatosan szerelmes. Mar ez furcsa lenne nekem, gondolom azert nem vagytok meg egyutt, mert o nem akarja elsietni. Egyebkent ha ilyen kis, jelentektelen dologban kepes hazudni, akkor ne legen ketseged afelol, hogy masban is fog. En nem folytatnam vele az ismerkedest. Meg mit flegmazik?

aug. 12. 07:22
 9/10 anonim ***** válasza:
89%
Mind1 mit tett mert rohansz utana.. szep eletet!
aug. 12. 10:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezek után benned még felmerül a kérdés, hogy szeret-e? Hát mennyire kell már ótvar görénynek lenni ahhoz, hogy valaki ezt megcsinálja? És még ő flegmázik. Mivan?

Kérdező, téged nagyon csúnyán megetettek...

aug. 12. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!