Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet helyrehozni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet helyrehozni egy elhibázott döntést?

Figyelt kérdés

Szia!

Azzal a gondommal fordulok hozzád, és azért keresem fel a gyakoris csapatot, hogy megtudjam, hogyan hozhatom helyre egy ballépésemet.

Azzal kezdődött a dolog, hogy a nő, aki iránt évek óta mélyebb érzéseim vannak, pár hete küldött egy fotót, hogy meglelte valahogyan azt a szerelmes verset, amit akkor írtam, amikor volt köztünk egy mosolyszünet.

Nagyjából két éve dobtam be a postaládájába, akkoriban nem beszéltünk, de már előtte két éve ismertük egymást.

Azt mondta a versemre: akkoriban púp volt a határa, amikor megkapta, de most, hogy újraolvasta, kezdi azt érezni, tényleg fontos számomra. Mondtam neki, hogy tényleg fontos nekem, amire a válasz az volt, hogy én is fontos vagyok neki.

Aztán egy hete adtam neki egy kis ajándékot. Vettem egy piros színű, szívalakú cicabilétát, amire belevésettem, hogy "Fontos vagy" a másik oldalára pedig a hölgy becenevét. Ezt rátettem egy szintén piros, szívecskés, csengős cicanyakörvre. (Nagyon szereti a cicákat, van is neki elég sok.) Nagyon tetszett neki, és magával is szerette volna vinni mindenhova.

Aztán ezen a héten kedden hosszú idő után úgy döntöttem, messengeren leírom neki az igazat. Azt írtam, hogy "Mindenkinél és mindennél jobban szeretlek" aztán elköszöntem, és kb. tiltottam mindenhol.

Ennek az volt az oka, hogy korábban sokszor elmondta, hogy csak barátként tud rám tekinteni.

Nem akartam ezt újra látni, így inkább mondhatni előremenekültem.

Aztán kicsit lenyugodva, tegnap feloldottam, és láttam hogy ő tiltott le most. Próbáltam minden létező módon elmagyarázni neki a helyzetet, bocsánatot kérni tőle, de semmire sem reagál.

A kérdésem, hogy helyre lehet ezt hozni valahogyan? Ha igen, akkor hogyan?

Köszönöm a segítséget neked és a közösségnek!

aug. 9. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom/hiszem hogy ezt helyre lehetne hozni. Ismerni kellene,hogy ő hogyan viszonyul az ilyen viselkedéshez de ez általában ilyesztő és gyerekes viselkedés.
aug. 9. 16:45
 2/5 anonim ***** válasza:
21%

Hát ezt jól elbsztad....

Várni tudsz max, hogy feloldjon, de innentől lesz egy betonbiztos ütőkártyája, hogy te mennyire megalaztad, hogy tiltottad, meg megsértetted meg minden fsz....

...most komolyan, ha össze is jöttök, akarod ezt évekig hallgatni, minden veszekedés alkalmával, vagy csak úgy odaszúrásként?

Ha meg nem használja fel ellened és felold, akkor minél előbb találkozz vele, kurjad meg, minél többször, essen beléd, játszd el a hős szerelmest aztán legyél boldog....pár hétig, esetleg hónapig, max másfél évig, mert kb egy nő eddig tud hűséges maradni, utána szépen mellékvágányon elkezd egy mellékkapcsolatot, hűtlen lesz, de szakítani nem fog bírni veled, mert hát szeret, meg minden, meg sok idő, meg élmény meg ahhhw béjbeh ez nagyon nehéz....valami ilyesmi gondolatok fognak a fejében járni miközben te melózol, őt meg keményen kurja az új bika....

Én azt mondom hagyd, és inkább próbáld meg férfiakkal. F

aug. 9. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Elmebeteg o is meg te is..
aug. 9. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező több évre rá írt neked, hogy fontos vagy neki. De csak azért mert nem volt szerencséje párkapcsolatok terén és elő szedett volna téged mint ugródeszka. Nagyon jól tetted, hogy lezártad vele. Ne akarj vele össze jönni. Nem gondolja veled komolyan!
aug. 9. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

En is osztom 4 et

Jo lettél volna neki ló helyett szamárnak vagy egotuningra.

aug. 9. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!