Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ismerkedek egy pasival de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedek egy pasival de furcsa jeleket ad mit tegyek ?

Figyelt kérdés

Voltunk már moziba sok időt töltünk együtt , napi szinten beszélünk írásban hívásban .

Kedves odafigyelő stb

Azt vettem észre szimpatikus vagyok neki! Amikor elsőnek együtt aludtunk semmi sem történt ‘ utasbarát viszont igen 2szer voltunk együtt ! Végig kedves meg ölel puszit adni viccelődik stb

Legutóbb amikor találkoztunk pár órára semmi puszi semmi ölelés

Kicsit össze vagyok zavarodva

Mert ezek el maradtak viszont ugyan úgy figyelmes kedves

aug. 9. 13:12
 1/10 anonim ***** válasza:
57%
Miért nem vagy nyílt vele és kérdezed meg tőle, ha valamit furcsának találsz? Itt csak max találgatni lehet, konkrét választ tőle kapnál.
aug. 9. 13:20
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Na én ebből semmit se értek. Mi az, hogy "utas barát"? Nem lehet normálisan fogalmazni? Lehet, hogy össze-vissza beszélsz neki is és nem tud rajtad eligazodni. XD
aug. 9. 13:39
 3/10 anonim ***** válasza:

Legyél türelmes, valószínűleg nem akar letámadni.

Én is találkozgatok valakivel, pont ilyen lassan haladunk, igaz szex már volt, mert alapvetően szexkapcsolatnak indult.

aug. 9. 13:40
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez olyan mintha egy kutya lenne...

Ő egy kutyus?

aug. 9. 14:05
 5/10 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm a válaszokat

Nekünk nem annak indult

Tudja rolam h nem megyek bele olyan ba

És h komol kapcsolatot keresek

Ma például beszélt nekem a magam életéről jó és rossz dolgokról is szóval kezd nyílni

aug. 9. 14:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Mi az az utasbarát.

Én amugy akkor lennék hasonlóan ha nem kell a masik. Úgy én is húznék halogatnék mindent, kémia se lenne, elütném csak az időt.

aug. 9. 16:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Elírás azt akartam h utána
aug. 9. 17:01
 8/10 A kérdező kommentje:
Kémia az van
aug. 9. 17:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Nagyon lehet ha szex se volt
aug. 9. 18:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Szex is volt már
aug. 10. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!