Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kezdett el kerülni?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel egy jó ideje szemezünk, tudja hol vagyok a munkahelyemen és mindig arra járt el ahol éppen voltam akkor mindig nézett integettünk egymásnak, plusz a folyosón mikor nem néztem ő nézett rám, most 2napja mintha direkt kerülne a folyosón lehajtott fejjel jön, a másik oldalon megy ahol nem vagyok még a parkolóban is a parkoló másik végében parkol le. Rosszul esik mivel nem tudom mi történhetett ami miatt kerülne, nem bántottam meg semmivel sem. Szerintetek kérdezzem meg tőle, hogy miert kerül vagy hogy egyáltalán direkt kerül-e ?aug. 8. 07:21
11/13 anonim válasza:
Meg ne kérdezd töle, letagadja még azt is hogy rádnézett
12/13 anonim válasza:
Biztosan megtudta hogy mekkora ribi vagy...
13/13 anonim válasza:
Jézusom...
Soha egy büdös szót nem vàltottatok, csak nézett meg mosolygott.Te ebből azt szűrted le,amit szerettél volna, miközben lehet, hogy köze nincs a valósághoz.Egyszerűen csak ràd pillanatott meg ràd köszönt,mert udvarias, kedves ember...ennyi!
Soha nem célzott arra, hogy akár valamit, nem volt flört sem, csak olyan események,amik napjában kismilliószor megtörténnek gyàrak folyosóin.
Az, hogy nincs jó kedve vagy nem úgy jön ki a lépés, hogy a közeledben legyen, puszta véletlen is lehet.Szerintem ez totàl független tőled.
Egyébként ha miattad is volna, csak annyi a lényeg, hogy nem akar tőled semmit azon kívül, hogy megnézett magànak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!