Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért kezdett el kerülni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kezdett el kerülni?

Figyelt kérdés
Van egy férfi, akivel egy jó ideje szemezünk, tudja hol vagyok a munkahelyemen és mindig arra járt el ahol éppen voltam akkor mindig nézett integettünk egymásnak, plusz a folyosón mikor nem néztem ő nézett rám, most 2napja mintha direkt kerülne a folyosón lehajtott fejjel jön, a másik oldalon megy ahol nem vagyok még a parkolóban is a parkoló másik végében parkol le. Rosszul esik mivel nem tudom mi történhetett ami miatt kerülne, nem bántottam meg semmivel sem. Szerintetek kérdezzem meg tőle, hogy miert kerül vagy hogy egyáltalán direkt kerül-e ?

aug. 8. 07:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
Kérdezd meg!
aug. 8. 07:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Van barátnője gondolom.
aug. 8. 07:24
 3/13 A kérdező kommentje:

#1 attól tartok, hogy annyival lerázna, hogy “nem”

#2 nem tudom, de akkor miért nézett ennyire főleg olyan szemekkel?!

aug. 8. 07:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert gondolom eleinte annyi volt, hogy fú de jó csaj, na ha szingli lennék, stb… aztán látta, hogy te is nézegeted, akár lehetne is valami részedről, de neki meg eszébe jutott, hogy ja nem kéne belebonyolódni dolgokba. De ez csak egy tipp. Az is lehet, hogy szingli, csak simán beszari, vagy jobban megismert (látott, hallott ahogy ezt-azt csinálsz, mondasz) és kiábrándult, megtetszett neki más, akármi.
aug. 8. 07:33
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintetek kérdezzem meg tőle, hogy miert kerül vagy hogy egyáltalán direkt kerül-e ?"

Jézusom, dehogy! Bocsi, de ez az ötlet honnan jött? Rettentő kínos lenne!

Neked itt sajnos nincs más teendőd, mint beletörődni. A miért úgysem fog konkrétan kiderülni, a 4-es felsorolta a lehetséges okokat, vedd úgy, hogy valamelyik ezek közül.

Sajnálom, hogy így alakult, nyilván nem egy szakítás, de azért tud fájdogálni egy ilyen is 😔 Főleg, ha neked bejött, és esetleg közel s távol sincs más, aki legalább ennyire vagy jobban...

aug. 8. 07:47
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván jól esett neki némi flört de valószínűleg nem akar váltani.

Kérdezd meg esetleg.

aug. 8. 08:14
 7/13 anonim ***** válasza:
#4-5-6 Köszi, nekem is segítettetek. Hasonló szituban vagyok. Annyira rossz érzés.
aug. 8. 09:39
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Erre ezer meg egy válasz lehet, ez senki nem fogja tudni neked itt kitalálni csak akkor fogod megtudni ha őt megkérdezed. Lehet továbbra is tetszel neki csak elbizonytalanodott, nem akar pofára esni. De az is egy variáció, hogy sikerült neki valaki màs, több csajt is nézegetett egy időben rajtad kívül és így már nem szeretne tovább veled flörtölni. És még lehetne sorolni a sok-sok lehetőségét annak hogy mi történt. Kérdezd meg őt!
aug. 8. 10:06
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az nem lehet, hogy félreértetted és csak emberként kezelt, rajtad meg észrevette, hogy flörtölsz és így állított meg? Nyilván, ha két ember elmegy egymás mellett, akkor egymásra néznek és köszönnek. Főleg egy munkahelyen. És lehet, hogy össze is kevert téged valakivel, csak gondolta, ha így alakult, akkor nem lesz bunkó és továbbra is köszön, csak észrevette, hogy te ezt többnek veszed és meghúzta a határt. Vagy tényleg flörtölt, csak lett valakije. Vagy van barátnője és megszólalt a lelkiismerete. Ha valami komolyat akart volna nem fog megretteni és visszatáncolni.
aug. 8. 10:13
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Tisztán világít hogy foglalt a pasi és megijedt hogy nem lesz meg a diszkréció és lebukik.

Ezért gyorsan visszatáncolt.

aug. 8. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!