Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi oka lehet annak hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi oka lehet annak hogy feltűnően kerülni kezdett engem az a kollégám akivel egyébként jól megvagyunk?

Figyelt kérdés
Rákérdeztem de nem haragszik.
2016. jan. 13. 17:08
 1/9 anonim ***** válasza:
53%
Valami hülyeséget hallott rólad,és ez miatt kerül
2016. jan. 13. 17:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Imádom az ilyen tippelős játékokat. Várj, mindjárt belenézek a kristálygömbömbe és mégmondom, miért kerül a kollégád. Véletlenül se a saját viselkedésedet gondold át, vagy vele tisztázd, az úgy nem jó, ránk hallgass, mi itt a Gyakorin tuti kiismerünk 2 idegent 2 mondat alapján.
2016. jan. 13. 17:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem tippelős játék. Természetesen átgondoltam a saját viselkedésemet és nem találtam semmi magyarázatot rá.
2016. jan. 13. 17:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy tobbet erez irantad mit baratsag ?Vagy ugy gondolja Te erzel tobbet es o nem szeretne? Vagy egyszeruen csak Te erzed kerul?
2016. jan. 13. 17:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja valami ilyesmi lehet amit a #4 es ir. Azt sejtem hogy ugratjak azzal hogy van köztünk valami, de emiatt miért kerül, ha ez az oka
2016. jan. 13. 17:53
 6/9 A kérdező kommentje:
Ha kis időre kettesben maradunk ugyanolyan kedves meg barátságos mint eddig, kivéve hogy figyelgeti nem e jön valaki. Viszont ha van még rajtunk kívül más is jelen, akkor k..va nagy ívben kerül és levegőnek néz.
2016. jan. 13. 17:58
 7/9 anonim ***** válasza:

A kolléga esetleg Nős?

Lehet hogy szóba kerültél otthon és ügyel nehogy valaki meglásson. Mondjuk elég pancser lehet ebben a témában...

37F

2016. jan. 13. 23:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen az. Akkor lehet hogy otthoni szigor hatására kezdett el kerülni?
2016. jan. 14. 06:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem akar veszekedni otthon. Te sem örülnél ha a férjedről pletykák keringenének,hogy valakivel összejött a cégnél.
2016. jan. 14. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!