Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek soknak számít 2,5...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek soknak számít 2,5 év korkülönbség a nő javára?

Figyelt kérdés
Mindkét személy a húszas éveiben jár.
aug. 4. 12:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Nem.
aug. 4. 12:43
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Igen! 2x éves nő lehetne már annyira felnőtt hogy hozzá való érett pasival ismerkedik, nem pedig egy kis takonnyal.

Az idő úgyis engem igazol. Nem pedig az álszent válaszolokat, akiknek semmi élettapasztalatuk sincs, csak írkálják ide a hülyeségeiket, annak reményében hogy így majd nekik is összejön végre valami az életben🤣🤣🤣🤣🤣

aug. 4. 12:50
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Láttam már vadabbat is...
aug. 4. 13:09
 4/11 anonim ***** válasza:
20%
Ha a nő agyilag ott tart, hogy ezt megkérdezi a neten, akkor én már csak ezért is kidobnám.
aug. 4. 13:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok.
aug. 4. 13:34
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem
aug. 4. 14:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, aki mást mond az valószínűleg egy kivénhedt fasz aki azt hiszi neki járna a fiatal nő. (Ahogy a fenti példa mutatja.)
aug. 4. 14:42
 8/11 anonim ***** válasza:
44%

Komolyan hol élsz? Vagy mit szedsz ?

Kár hogy nem úgy kérdezed hogy 947 nap és 5 óra különbség sok ?

aug. 4. 14:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Inkább kevés, mint sok.
aug. 4. 16:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Ma már nem.
aug. 4. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!