Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szoktad kimutatni a szerelmedet?
Ezt érzi, vagy sem.
Nem egy lista, hogy ezért meg azért
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Még hányszor teszed fel ezt a kérdést?
Nem kell külön kimutatnom. Eddig mindegyik pasi levágta hogy odavissza vagyok érte márcsak abbol is hogy vele vagyok meg rajta pattogok neki irkálok hozzá megyek át vele alszok ott vagyok kéznél vele tervezek meg stb.
Akik meg beteg féltékeny állatok azok meg soha nem vágják le de semmibol se. Ha fejen allsz is ha mantrázod is hogy szereted hű vagy ha minden percedrol is be kell számolnod ha teljes kontroll alatt is vagy ezek akkor se tudják hogy szereted hű vagy nem csalod nem más pasi érdekel. Csak a saját kreált valóságuk létezik csak nekik, semmi más nem.
3: szerencsés a párod, mert a tetteiden látja hogy szereted.
Én nem érzem magam féltékenynek, de szerintem van az a szitu egy kapcsolatban, amikor a nő úgy gondolja, hogy ő mi mindent megtesz, de a férfinek meg azok a dolgok nem mondanak annyit, vagy másban érezné hogy szeretve, vagy értékelve van. Például lehet hogy a nő ezerrel teszi a szívességeket, de a férfi a több kedves szóból, vagy fizikai érintésből venné, hogy értékelve van. Látja az áldozatot, de másból venné ezt a visszaigazolást.
Nem jó a teljes kontroll ezt megértem. De emögött sem biztos hogy csak a beteges féltékenység állhat, mert lehet hogy a nő abszolút nem adja meg a kellő megerősítéseket, és ilyenkor a másik elkönyveli, hogy a nő kifelé néz, vagy másra vágyik. Én ezt pl nem nevezném beteges féltékenységnek, mert kell az egy kapcsolatban, hogy biztosak legyünk egymásban. Erre van most egy konkrét szitu, de azt itt nyilvánosan nem írnám le.
Volt olyan hogy kinyaltam a popóját, mindent megtettem az égvilágon hogy mutassam a szerelmemet önzetlenül, na ez mind csak kihasználást eredményezett.
Akinek semmi extrát nem kellett tennem mégis érezte hogy szeretem az lett az igazi.
Ahogy egymáshoz szolunk.
Becézés,meg mindjuk is,hogy szeretlek.
De nem csak úgy oda vetjük gépiesen. Hanem a másik szemébenézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!