Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a legnagyobb áldozat, amit megtettél a szerelmedért?
Figyelt kérdés
Én ott hagytam a 23 éves munkaviszonyomat, a családom ott maradt, ahol addig éltem és elköltöztem a szerelmemhez másik városba.2023. okt. 3. 10:21
1/9 anonim válasza:
Nincs olyan köztünk, hogy az egyik a másik miatt a legnagyobb áldozatot hozza meg, egyenrangú partnerként kezeljük egymást, vagyis arra törekedünk. Egyébként, ha én tettem volna meg, amit te egyáltalán nem úgy fejezném ki magam, hogy a legnagyobb áldozatot hoztam érte, ez mártírkodás és dicsekvés egyszerre. Azért tenném meg, mert azt szerettem volna, nem szedett volna rá semmilyen módon...
2/9 anonim válasza:
A csalad elhagyasa az nem nagy dolog, ha nem szegyen . Mert ha elvalsz de a gyerekeiddel torodsz akkor nem hagytad el a csaladot csak kulon valtal a volt parodtol.
3/9 anonim válasza:
#2 szerintem úgy érti, hogy elhagyta a családját, hogy a szüleit, testvéreit, nagyszüleit, unokatestvéreket, stb, stb. Nem a saját gyerekeit.
5/9 anonim válasza:
Sok mindent megtettem érte, és a kapcsolatunkért, és sok mindent meg is fogok. De semmire nem tekintek úgy, mint valami áldozatra.
6/9 anonim válasza:
Itthagytam miatta mindent és mindenkit, (nem barátnőt, feleséget, stb)elbuktam miatta egy kisebb vagyont, egészségem is kishíján ráment, végül mégse kellettem.
8/9 anonim válasza:
Szimplán csak mindent megtettem érte, ő nem viszonozta. Tehát én wellness szállodázást adtam neki szülinapjára (én vagyok a nő), nekem ő egy üveg pezsgőt, azt se aznap, hanem később. Ő nem tudott előre tervezni, úgyhogy spontán talált ki mindent és én mindenben követtem. Ami nekem frusztráló, mert én meg tervező típus vagyok. Mindig azt csináltuk amit ő mondott. Akkor sem szóltam egy rossz szót sem, amikor kitaláltuk, hogy elmegyünk kettesben a balatoni nyaralójukba, de az egész családja jött velünk és ott alázott mindenki, hogy mennyire nem vagyok sportos és ez milyen gáz, meg amúgy is hülyeségeket beszélek. Oké szóltam de nem egyből, ő meg nem értette, ez miért zavar engem. Ja és a legjobb hogy ennek ellenére ő csalt meg engem, bár legalább én szakítottam vele, de mindenkinek úgy meséli, hogy ő velem.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem hagytam el a gyerekemet, mert gyerekem nincs.
Rendben, rosszul fogalmaztam, nem áldozatot hoztam, hanem feladtam biztos dolgokat az életemből érte, hogy ő lett az első számú az életemben.
2023. okt. 6. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!