Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt hogy eliteltetek a nagy korkulonbseget majd beleszerettetek egy nalatok joval idosebb pasiba?
16 évesként egy 36 évest nagyon idősnek gondoltam, ez 21 évesen már változott.
Persze egyáltalán nem mindegy, hogy milyen az illető.
Szerintem a nő részéről gáz ha a férfi fiatalabb, úgy jön ki, hogy neki kell a fiatal fsz. Számomra ez undorító és szánalmas. Ha a férfi oldalát nézzük, ott annyi van, hogy jól elmeséli majd, hogy bszott egy nála idősebb nővel, a férfinak ezt jelenti ha idősebb nővel van.
Nem tudom hogy a nőknek ebben mi az ami nem érthető, és mi az ami ennek ellenére mégis belemennek abba, hogy csak egy pinát lát benne a fiatalabb pasi, amivel majd flexel később mások előtt. De nem, a nőknek ez jó, szóval marad így.
Soha nem ítéltem el.
Igen,megesett velem kétszer is.
Tapasztalatnak jó volt és nem rajtam múlott egyik esetben sem, hogy nem fordultak komolyra a dolgok.Pedig nagyon úgy festett az elején, mindkétszer.Ez van...😀
Nem ítéltem el, csak nem gondoltam, hogy velem is megtörténhet. De azokból semmi sem lett... plátói szerelem.
Sulis koromban voltam nagyon szerelmes tölem fiatalabb fiúba is. Biztos akkor is hülyének néztek, csak pont nem érdekelt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!