Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Leszek még szerelmes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszek még szerelmes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 hónapja szakítottam a párommal, akiről azt hittem vele fogom leélni az életem. Azóta kicsit sem könnyebb a helyzetem, ha rágondolok görcsbe rándul a gyomrom és elkap a sírhatnék.

Azonban ami még fáj, hogy valaha képes leszek-e rajta túllépni, és ilyen szerelmet érezni más iránt? És feldolgozni azt hogy vele vége? Nem érzem magam elkésve 25 évesen viszont egy férfi sem vált ki belőlem ilyen érdeklődèst, nagyon nehezen alakul ki bennem vonzalom. Igyekszem meggyászolni a kapcsolatot és fejleszteni magam de aggaszt, hogy át fogom-e még élni ezt az érzést. Valaki volt már hasonló helyzetben? Sikerült utána ismét szerelembe esni?

aug. 2. 16:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy már holnap, vagy 1 hónap múlva vagy 5 év múlva....vagy 10 év múlva...
aug. 2. 16:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért legyen benned egy egészséges gyanakvás, ha már holnap úgy érzed, hogy találtál új férfit. Amíg nincs lezárva az előző kapcsolat elgyászolása, addig esélyes, hogy csak menekülés.
aug. 2. 16:12
 3/8 anonim ***** válasza:
69%

Persze hogy leszel még,az idő begyógyit mindent.

Egy év és eszedbe sem jut.

aug. 2. 16:17
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Mert milliomos ez, vagy mit sírsz utána?Ugyanolyan, mint az összes többi.Kicsit sem különleges.Majd rájössz, ha van egy kis minimális eszed.

1 hónap után túl kell lépni ezen, feltéve, ha van saját életed.Azért sírsz utána, mert többet adtál neki, mint amit visszakaptál.Legközelebb ne kövesd el ezt a hibát.

aug. 2. 16:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Leszel, de nem ugyanúgy, minden szerelem más és más, majd rájössz! Hisz minden ember más és más, két egyforma szerelem nincs.
aug. 2. 16:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az első szakításom egy elég szar kapcsolat volt, magán a lányon másfél hónap alatt túl léptem, azon, amit okozott nekem, évek voltak, de itt nem releváns.

Nem olyan rég éltem át az első igazán jó kapcsolatomban a szakítást. Két hétig megmozdulni sem tudtam, aztán nyolc teljes hónapig sóvárogtam utána és bármit megtettem volna, hogy visszakapjam. Utána április környékén kezdtem elfogadni a helyzetet, aztán júniusban sikerült tovább lépnem.

Jelenleg úgy érzem, hogy 90%-ban túl vagyok rajta.

Kedves kérdező, ehhez idő kell. Sok idő, de te is túl leszel ezen.

aug. 2. 16:35
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szakitottal vele, valamiert nem mukodott a kapcsolat. Szerinted ha kepes voltal szeretni egy olyan embert, akivel nem mukodott, egy olyat nem tudnal, akivel minden klappol? Ne aggodj emiatt, leszel meg jobban is szerelmes!
aug. 2. 16:56
 8/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem leszel, örökre utána fogsz sírni, jöhet a szőke herceg is fehér lovon, vagy akár mercedes benz s osztállyal, olyan brutális erős érzelmi és szenvedélyekkel teli belsővel, ami 2 milliárdból 1 férfinál van csak meg, de ekkor sem leszel már szerelmes.

Mert nő vagy, a nők tudnak a végletekig rajongani, sírni egy fsz után, a média ezért nyomatja szrrá a tinisztárokat, mert a nők tudnak csak ennyire rajongani valaki után, még olyan után is, akit csak egy videóban vagy max képen láttak.

Tehát örökre ilyen maradsz, lesznek párkapcsolataid, meg lesznek kalandjaid, de mindig ott lesz ez a fő fsz, hogy ő volt a nagy Ő, a big big Ő....és erre mennek majd rá az elkövetkező években a kapcsolataid, mert hiába teszi majd ki a férfi a szívét, lelkét, lehozza a csillagokat, az a fsz, a makkal együtt, és a férfi egész teste, és viselkedése örökre ott lesz benned. F

aug. 2. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!