Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sekélyes volnék ha 12 éve éreztem útóljára szerelmet?
Figyelt kérdés
24 vagyok, 12 évesen volt egy gyerekkori szerelmem, elmentem a születésnapjára meg kézen fogva sétáltunk és annyi. Azóta nemigen volt semmi, szexuális élmény sem. Eléggé tompák az érzéseim, megsértődni sem nagyon szoktam és a nehézségeket is egész jól kezelem. Állítólag trauma váltja ki azt hogy valakinek tompák az érzései, bár nem tudom melyik válthatta ki, 14 éves korom óta egyre tompábbak és valahol rendben is vagyok vele, kivéve amikor végtelen ürességet érzek, néha erősebb, néha türhetőbb. Állítólag kamaszként kellett volna fülig szerelmesnek lenni, ilyen végtelenül mély gondolatokat megfogalmazni ezzel kapcsolatban, valahogy kimaradt, de most sem érzem. 24faug. 2. 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!