Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sekélyes volnék ha 12 éve éreztem útóljára szerelmet?
Bár én csak 19 vagyok, de teljes mértékben átérzem a problémát. Nekem mondjuk van sejtésem arról, hogy nekem mitől alakult ki ez az állapot, de azt már nem tudom, hogy valaha sikerül-e kilábalnom belőle.
Sikerült emiatt egész rossz helyzetekbe is kerülnöm. Rengeteg társkeresőn meg egyéb hasonló oldalakon jártam, rengeteg férfival beszélgettem (meleg vagyok), vágytam valakinek a figyelmére és szeretetére, próbáltam kitölteni azt az űrt, ami bennem tátongott. Sikerült? Nem, sőt így még talán rosszabb is lett, a rengeteg becsapás miatt.
Lelkileg megcsonkítottnak érzem magam, és ha a tökéletes ember állna előttem, valószinűleg visszautasítanám, mert ilyen lelki állapottal csak a másik félnek ártanék egy párkapcsolatban.
Tanácsot nem hiszem, hogy tudnék adni, talán annyit, hogy próbálj a lehető legtöbbet önismerettel foglalkozni, próbáld felfogni/megfogalmazni a belső világodat, az érzelmeidet.
"kivéve amikor végtelen ürességet érzek, néha erősebb, néha türhetőbb"
"Néha jól esne valami OLYAN jellegű szeretett,"
Na, a végére csak kibújt a szög a zsákból.
Egy rakás szánalom vagy te is, kérdező.
Ja, és talán ideje lenne megtanulni helyesen írni.
#5: "Lelkileg megcsonkítottnak érzem magam,"
Ennek TE amúgy tudod az okát? Szakembernél voltál már?
Szerintem ha elkezdesz aktívan dolgozni azon, hogy a jelenlegi állapotodat felszámold, akkor biztos, hogy képes lennél önmagadat párkapcsolatra alkalmas állapotba hozni (vagy olyanba, amit TE annak érzel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!