Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sekélyes volnék ha 12 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sekélyes volnék ha 12 éve éreztem útóljára szerelmet?

Figyelt kérdés
24 vagyok, 12 évesen volt egy gyerekkori szerelmem, elmentem a születésnapjára meg kézen fogva sétáltunk és annyi. Azóta nemigen volt semmi, szexuális élmény sem. Eléggé tompák az érzéseim, megsértődni sem nagyon szoktam és a nehézségeket is egész jól kezelem. Állítólag trauma váltja ki azt hogy valakinek tompák az érzései, bár nem tudom melyik válthatta ki, 14 éves korom óta egyre tompábbak és valahol rendben is vagyok vele, kivéve amikor végtelen ürességet érzek, néha erősebb, néha türhetőbb. Állítólag kamaszként kellett volna fülig szerelmesnek lenni, ilyen végtelenül mély gondolatokat megfogalmazni ezzel kapcsolatban, valahogy kimaradt, de most sem érzem. 24f
aug. 2. 07:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy sekélyes: igazad van, mert lényegében a társadalom nagyon átalakult egy negatív irányba, és valószínűleg ezért sem tud rengeteg ember találni magának megfelelő társat.
aug. 2. 07:27
 2/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagy se tompa se sekélyes. Inkább van önuralmad és józanul gondolkodsz.
aug. 2. 07:36
 3/11 A kérdező kommentje:
Néha jól esne valami OLYAN jellegű szeretett, bár ritkán erősödnek úgy fel az érzéseim.
aug. 2. 07:38
 4/11 anonim ***** válasza:
De fura, én meg pont fordítva vagyok... Szóval kb folyton szerelmes vagyok, akkor is, ha fizikailag nincs senkim...
aug. 2. 07:53
 5/11 anonim válasza:

Bár én csak 19 vagyok, de teljes mértékben átérzem a problémát. Nekem mondjuk van sejtésem arról, hogy nekem mitől alakult ki ez az állapot, de azt már nem tudom, hogy valaha sikerül-e kilábalnom belőle.

Sikerült emiatt egész rossz helyzetekbe is kerülnöm. Rengeteg társkeresőn meg egyéb hasonló oldalakon jártam, rengeteg férfival beszélgettem (meleg vagyok), vágytam valakinek a figyelmére és szeretetére, próbáltam kitölteni azt az űrt, ami bennem tátongott. Sikerült? Nem, sőt így még talán rosszabb is lett, a rengeteg becsapás miatt.

Lelkileg megcsonkítottnak érzem magam, és ha a tökéletes ember állna előttem, valószinűleg visszautasítanám, mert ilyen lelki állapottal csak a másik félnek ártanék egy párkapcsolatban.

Tanácsot nem hiszem, hogy tudnék adni, talán annyit, hogy próbálj a lehető legtöbbet önismerettel foglalkozni, próbáld felfogni/megfogalmazni a belső világodat, az érzelmeidet.

aug. 2. 08:04
 6/11 anonim ***** válasza:

"kivéve amikor végtelen ürességet érzek, néha erősebb, néha türhetőbb"

"Néha jól esne valami OLYAN jellegű szeretett,"

Na, a végére csak kibújt a szög a zsákból.

Egy rakás szánalom vagy te is, kérdező.

Ja, és talán ideje lenne megtanulni helyesen írni.

aug. 2. 08:13
 7/11 anonim ***** válasza:

#5: "Lelkileg megcsonkítottnak érzem magam,"

Ennek TE amúgy tudod az okát? Szakembernél voltál már?

Szerintem ha elkezdesz aktívan dolgozni azon, hogy a jelenlegi állapotodat felszámold, akkor biztos, hogy képes lennél önmagadat párkapcsolatra alkalmas állapotba hozni (vagy olyanba, amit TE annak érzel).

aug. 2. 08:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Csak valami futóbolond vagy. Jobb is ha nincs senkid.
aug. 2. 08:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerelem alatt a villamcsapasszeru, heves, gyomorban pillangok repkednek tipusu erzelmekre gondolsz? Vagy mit jelent neked a szerelem?
aug. 2. 09:04
 10/11 A kérdező kommentje:
9.Hát nem tudom, vannak emberek akik úgymond fontosak számomra és sokat gondolok rájuk, bár az szerintem szimpla érzelmi kötelék. Nem tudom mi számít szerelemnek.
aug. 2. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!