Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen gyakran csókolóztok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran csókolóztok a párotokkal?

Figyelt kérdés

Barátnőm nem szeret mások előtt csókolózni, ami szerintem érthető, mert engem is zavar, amikor ezt látom nyilvános helyen. Még nem élünk együtt és általában hétvégenként van időnk egymásra úgy, hogy tényleg csak kettesben tudunk lenni és ilyenkor nagyon szenvedélyesek szoktak lenni ezek a pillanatok, de hétköznap, amikor jövünk-megyünk valahova és valamilyen programunk van, akkor csak szájrapuszi az opció.

Kíváncsi vagyok, hogy nálatok ez hogy néz ki a kapcsolatotokban?

2024. júl. 31. 12:36
 1/3 anonim ***** válasza:
69%

Fú, mi imádunk csókolózni, ki se bírnánk egy napot anélkül, nemhogy egy hetet!

Persze, kettesben full szenvedélyes, mások előtt meg finomabban, meg hát a "mások előtt" is több mindent jelenthet, szitu-függő...

N

2024. júl. 31. 13:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Így néz ki.
2024. júl. 31. 14:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem így...
2024. júl. 31. 16:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!