Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem érzek semmit iránta,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem érzek semmit iránta, tudassam vagy változni fog?

Figyelt kérdés
2 hónapja vagyok együtt egy lánnyal, vagyis heti 1x tali, vmi program meg szex. Nem igazán érzek semmit, tudassam vele vagy még változhat a véleményem? Van köztünk több mint 60 km. Munka stb ezért heti max 1-2 nap. Úgy látom hogy ő viszont érez irántam többet, mint én.

júl. 30. 22:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Ilyenkor még rég rózsaszín ködben kellene lenned. Szakíts vele, mielőtt jobban megbántid.
júl. 30. 22:03
 2/16 anonim ***** válasza:
67%
Nem fog változni, inkább szakíts vele. Heti 1, max 2 találkozással mondjuk nem is sok értelme volt belevágni.
júl. 30. 22:03
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Gáz vagy, foglalkozz már jobban a saját érzéseiddel és ezt közöld a másikkal lehetőleg mielőtt kapcsolatosdit játszol vele meg szexelgetni azért jó neked! Igen, "szakíts", ne rabold senki idejét.
júl. 30. 22:19
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezért nem kell szexelni már a harmadik randin, hanem ismerkedni kell! Nagyon meg fogod bántani, ha lelépsz, de még inkább most! Bezzeg szexelni jó volt, mi? Na, ezért nem ismerkedem, mert semmi értelme. Ha hamar szexelnék, az volna baj, ha meg ismerkedni szeretnék, akkor meg húzom az időt! Mért kell rögtön egy jól sikerült randi után párként tekinteni a másikra? Persze, tetszik, de egymás megismeréséhez és igazi mély érzések kialakulásához ttöbb idő kell! Rohanó világban élünk, de az ismerkedéssel nem kéne kapkodni!
júl. 30. 22:30
 5/16 anonim ***** válasza:
Ne mondd el neki, hogy nem érzed ugyanazt inkább csak azt, hogy nem fér bele neked most párkapcsolat és szakíts.
júl. 30. 23:28
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb lenne szakítani.
júl. 31. 06:19
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Náááá! Hagyd szegény lányt.

Újabb "ffi", akinek csak dugásra kellett szegény csaj :/

júl. 31. 08:42
 8/16 anonim ***** válasza:

Az a 60km meg se kottyanna, ha szerelmes lennél. Persze, hogy szakíts, kérlek.

Keresd olyannak a társaságát, aki valaha is erős érzelmeket keltett benned! Nem a párkapcsolat kedvéért, nehogy, csak azért, hogy gyakorold egy kicsit, milyen az, ha érzel valamit. Kicsit fapofával éled az életed szerintem. Meg fogod unni, aztán egy érzéketlen barom leszel, aki átgázol mindenkin. Szerintem még nem tartasz ott, ha felmerült benned a fenti kérdés. Fordulj vissza, gyere érezni!

aug. 1. 09:16
 9/16 anonim ***** válasza:
Lásd: gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szerelem__12752537-ha-egy-ferfi-ugy-megy-bele-egy-kapcsolatba c. kérdést
aug. 1. 09:55
 10/16 anonim ***** válasza:

A 2 hónap miatt ne legyen lelkiismeret-furdalásod. Ennyi idő kell együtt, hogy rájöjjetek, megy-e együtt.

Én mindkét szituációban voltam: dobtam srácot, mert úgy éreztem, hogy ő nem szeret engem annyira, mint én őt, illetve dobtam azért, mert hamar elillant a kezdeti kiváncsiság, ő meg teljesen szerelmes volt. Ez utóbbi sz.rabb volt, mert nem nekem fájt, hanem neki...

Mindegyik pár hónapos járás volt, nem több.

Viszont jelentem, hogy ők is élnek, és én is kibírtam. :)

aug. 1. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!