Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elkezdtem (23F) rohadtul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkezdtem (23F) rohadtul vonzódni a kolléganőmhöz (27L) , tudassam vele vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
Sziaasztok, az alábbi elég kellemetlen szituban vagyok, mivel a lánynak már van palija is (mondjuk csak 1 éve) , de nem tudom mit csinaljak, egész nap csak róla ábrándozok, emelett meg tök furán is viselkedik velem néha ilyen lekezelő, flegma, érdektelen, néha meg mintha inná a szavaim, többször meg is érintett már, ti mit csinálnátok a helyemben?

2020. okt. 31. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:
38%

Attól függ. Ha csak fel akarod próbálni, akkor próbálkozz be. De ha komolyan tetszik, akkor inkább hagyd.

Ha valakinek kapcsolata van, abba soha nem kifizetődő harmadik félnek beszállni. Ha otthagyja miattad, akkor kapásból úgy indul a kapcsolat, hogy egy megcsalásra épül, ergo hogy fogsz tudni megbízni benne?

Ha nem hagyja ott miattad, az tök jó, mert legalább tisztességes. De akkor meg bukta az egész és csak szenvedni fogsz.

2020. okt. 31. 13:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, személyiségileg is nagyon tetszik, ha el is jutna odáig a dolog, hogy egy "testi ismerkedés" - be bele menne, magamat ismerve autodidakta módon a következő szintre akarnék vele lépni, szerintem az lesz most, hogy megpróbálok vele minnél nyitottabban viselkedni (eddig próbáltam közömbös lenni vele, hogy leplezzem az érzelmeim) aztán erre meglátom hogy reagál
2020. okt. 31. 14:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Igazából ez több szempontból is vékony jég. Egyrészt "házinyúlra nem lövünk". Ez a szabály ilyen esetekre vastagon áll, hiszen ha valami nem a terv szerint alakul, akkor is egy helyen fogtok dolgozni, és rohadtul kínos lesz. Tapasztalatból beszélek, cégen belül anno volt egy kis kalandom egy lánnyal és nagyon szerencsétlenül alakultak a dolgok .Bár nem egy csapatban dolgoztunk, és az incidens után inkább mindennap kijártam ebédelni, csak ne kelljen találkoznom vele, azért hébe-hóba csak összefutottunk, és minden alkalommal mintha gyomorszájon vágtak volna...

Amennyiben meg esetleg összejön, akkor az a másik véglet, mert nem csak a szabadidőtökben lesztek együtt, hanem a munkahelyen is. Ez is meglehetősen kényelmetlen, és fojtogató tud lenni.

Mivel a lánynak van barátja, ezért valószínűbbnek tartom, hogy az első verzió fusson le. Nyitsz felé, ő udvariasan visszautasít, majd lesz köztetek egy kínos légkör az idők végezetéig.

2020. okt. 31. 14:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen másfelé is lenne lehetőségem csapni a szelet, sőt... Csak ő az aki most a legjobban megfogott, a házinyulas részből adódó későbbi komplikációból igazából engem, ami a legjobban izgat az az egymás közti munkakapcsolat, az sem inkább az én részemről (némi tapasztalatot sikerült már szereznem,hogy kell kezelni egy ilyesféle szituációt). Szerintem a legjobb amit tehetek, ha a legprecizebb ovatosággal közeledek, ha meg nem azt látom, amit elképzeltem, inkább elállok a dologtól
2020. okt. 31. 15:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha akarsz valamit, akkor ne rejtőzködj.

Van kapcsolata, de lehet a végét járja, vagy tök tudja.

Nekem így lett az utolsó párom, volt vagy egy év, igaz, mi távban nyomtuk, nem az asztal másik oldaláról.

Más is nehezítette a dolgot, aztán egyszer kirúgta a pasit és felköltözött hozzám.

Nagyon szép négy év volt, de azt hiszem legszebb az az első volt benne.

Szóval ne nyomulj, ne legyél harmadik, de tedd világossá, hogy az első akarsz lenni.

A munkahely kicsit gázosabb, de az a kisebbik gond.

2020. okt. 31. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!