Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikor fekudjek le a baratommal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fekudjek le a baratommal?

Figyelt kérdés
Elso kapcsolatom es felek ,hogy csak ezt akarja tolem. Mit tegyek?
2024. júl. 30. 07:47
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
52%

9-es írt reális és helyes választ.

4-es, jót mosolyogtam az általad írt nőn. Megérezte a becsapási szándékot? Hát akkor most marha boldog lehet 50 éves szűzhajadonként, család és gyerek nélkül. A feleségem nem érzett meg semmiféle becsapási szándékot, ezért néhány korábbi kapcsolata után velem is kapcsolatba kezdett, és 50 éves korára (ami már nincs messze) lesz neki a férjén (rajtam) kívül egy 14 és egy 11 éves gyereke. Szerinted melyikük járt jobban????

2024. júl. 30. 08:50
 12/49 anonim ***** válasza:
100%

A "becsapási szándék" alatt azt értettem, hogy felesége volt a férfinak, aki éppen terhes volt (egy, aki lefektette volna az ismerősömet.)

Bemutatta a terhes feleségét. Tehát hoppon maradt volna így is, úgy is az ismerősöm.

Nekem is furcsa, hogy vannak még, akik megtartóztatják magukat, de van ilyen. Pedig már nagyon régi dolog a szabad szerelem...

Nem idegesíti egyáltalán a dolog. Nagyon nyugodt nő.

4-es voltam.

2024. júl. 30. 08:55
 13/49 anonim ***** válasza:
100%
Akkor amikor készen állsz rá. Én 5 hónapot vártam hogy megtörténjen. Pedig én voltam szűz 19 évesen. 41f
2024. júl. 30. 08:59
 14/49 anonim ***** válasza:
49%

Értem.

De 50 év alatt nyilván nem ez a férfi volt az egyetlen, aki közeledni akart hozzá.

Akkor eszerint ő egyedül akart maradni egész életében. Nyilván rengeteg csodálatos dologról maradt így le, de természetesen ha neki így jó, akkor nekem semmi gondom vele.

Egyébként én is ismerek egy-két bigott vallásos nőt, nagy részük egyedülállóként öregedett meg.

2024. júl. 30. 09:00
 15/49 anonim ***** válasza:
49%
Akkor feküdj le, ha te is kívánod vele a szexet. Miért gondolod, hogy csak szexet akar?
2024. júl. 30. 09:09
 16/49 A kérdező kommentje:
Nem gondolom azt, inkabb csak felek, hogy csak azt akarna
2024. júl. 30. 09:14
 17/49 anonim ***** válasza:
84%
Teljesen egyertelmu, hogy csak szexet akar. Ha erdekelned es szeretne, nem csesztetne ezzel harom talalkozo utan. Ugyhogy hidd el kislany, csak le akar veled fekudni.
2024. júl. 30. 09:16
 18/49 A kérdező kommentje:
Egyebkent nem feltetlen erzem ugy ,hogy csesztet, csak kerdezte mar, hogy mikor akarom, meddig akarok varni
2024. júl. 30. 09:19
 19/49 anonim ***** válasza:
81%
3 találkozó után meddig vársz? Hát csak megfektet aztán elhagy.
2024. júl. 30. 09:35
 20/49 anonim ***** válasza:
20%
Kérdező, fogd már fel, hogy nem passzoltok egymáshoz. Hozzád egy szűz férfi lenne való (van itt elég a gyakorin, nem kell keresned, pl. egyikük "41F incel" néven írja alá a válaszait), őhozzá meg egy olyan nő, aki nem nyammog sokat a témán, hanem akihez vonzódik, azzal hamar össze is jön.
2024. júl. 30. 09:39
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!