Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Munkatársamnak vajon bejöhetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkatársamnak vajon bejöhetek, vagy csak szimplán kedves? Össze vagyok zavarodva.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy néhány hónapja dolgozom az új helyemen, ahol van egy néhány évvel idősebb kollegám, akivel rögtön a legelejétől nagyon jóban vagyunk. Mármint, az első beszélgetés után szerintem rögtön megtaláltuk azt a baráti közös hangot, ami miatt nagyon jó amúgy a közhangulat nálunk az egész csapatban. Viszont egy dolgot nem értek az egész kapcsán :D.

Szóval mindketten szinglik vagyunk jelenleg. A kollegám nagyon kedves amúgy mindenkivel, nagyon szeretik is bent, nőkkel férfiakkal jóban van egyaránt. Mi nagyon sokat beszélünk alapból a közös munka miatt - de szoktam tőle kapni bókokat, kicsit néha mintha keresné a társaságom, rengeteget viccelődünk munkában és azon kívül is (ha beszélünk épp), meg amúgy elég sokat beszélgetünk, nagyon sok a közös téma is. Néha mintha lettek volna utalásai felém, meg nagy ritkán mintha picit zavarban is lenne?! :D Velem ez olyan ritkán fordul elő, és nem tudom, hogy csak beképzelem vagy átver az agyam, vagy tényleg lehet valóságalapja az egésznek? És durva de elkezdtem érezni iránta… olyan jó ember és sok belső tulajdonsága van, ami imponál.

Az biztos hogy kedveljük egymást nagyon, csak kérdés, hogy kollegiális/baráti szinten vagy emögött lehet… több?!

Help me out🥲😅

2024. júl. 29. 23:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%

Sejtettem, csak azt nem értem ilyenkor miért esik nehezükre a nőknek "adni a jeleket".

Tényleg vágják a pokerarcot és csodálkoznak ha nem lép az ipse.

2024. júl. 30. 05:01
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem hív el randizni, ne képzelj mögé semmit, mert nagyon fájni fog, ha mással látod! Hogyha pedig már nagyon szeretnéd legyen valami, akkor cselekedj, nem ciki elhívni munkán kívüli programra, hogy jobban megismerd!
2024. júl. 30. 06:28
 13/27 anonim ***** válasza:
65%
Nem akarom elvenni a kedved, de biztos jo otlet kozvetlen munkatarssal osszegabalyodni? De amugy igen, amig nem hiv el valahova, addig meg nincs semmi. En is voltam ugy, hogy kb nem csak en lattam, hogy bejovok a munkatarsamnak, megsem lepett semmit. Meg feltekenynek is latszott, ha egy ugyfel bokolt. Mint kiderult azert, mert mas is volt a kepben, egy haverja hugaval randizott. Neha gondolkodom rajta, hogy lehet engem valasztott volna? de a haverja testveret nem akarta volna megszivatni. De ez mar nem fog kiderulni :) amugy orulok is, hogy utana en mentem masfele, mert annak idejen kicsit rosszul esett, hogy a hulye is latja, mi a helyzet, megsem tortenik semmi. A masik lanyrol is azutan hallottam, hogy en máshova mentem dolgozni.
2024. júl. 30. 08:41
 14/27 anonim ***** válasza:
49%
Majd “ volt egy jo munkahelyed” ezek mindig szakitassal vegzodnek es mennie kell valakinek.. az nem egeszseges ha valaki meg a munkahelyen is ossze van zarva a parjaval 2-4 honapig elvezni lehet max utana jon a fekete leves az otthoni veszekedesek stb..
2024. júl. 30. 12:37
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tartsd magad ahhoz a gondolathoz, amit felvetettek: ha nem lép semmi konkrétat, nem hív randira pl., addig ne láss bele semmit. Próbáld nem beleforgatni magad az agyalásba, mert ilyenkor szokott az következni, hogy de ha ő nem lép, akkor lehet, hogy nekem kellene, hogyan csináljam, kitalálsz valamit, megpróbálod, aztán rettentő kínos lesz...
2024. júl. 30. 12:55
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha ossze akarsz jonni vele akkor mondj fel es keres uj munkahelyet.. kulonben magadat szivatod meg!!
2024. júl. 30. 13:42
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatom szerint azok az férfiak mindig gyanúsak akik mindenkivel jóban vannak. Szóval valahol gondolj arra, hogy te lehetsz a 498-adik. Ha jönne egy extra új lány hidd el vele is "jóban" lenne.
2024. júl. 30. 14:21
 18/27 anonim ***** válasza:
Igen -igen, megtévesztő dolog ez a kedvesség,ez a te vagy a legjobb csaj a világon, hogyan kéred a kàvédat,behozom, elviszlek haza és tàrsai... Nehéz az ember lànyànak reàlisan làtni a dolgokat, amennyiben durván bejön neki a pasas.Miutàn âtérzem a dilemmádat, viszont én is ilyeneken szoktam rugózni,így nem vagyok kompetens személy a vàlaszadàst illetően.
2024. júl. 30. 18:37
 19/27 A kérdező kommentje:
Azóta egy plot twist mindenkinek: kiderült, hogy bejövünk egymásnak, szóval a megérzéseim nem hazudtak annyira! 😅
okt. 11. 17:53
 20/27 anonim ***** válasza:
Ok akk majd ha szetmentek kereshetsz masik melot..
okt. 12. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!