Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy munkatársam hogy tudok ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Én 25 éves vagyok ő 31. Férjem van neki felesége és 2 gyereke. Semmiképpen nem akarok kikezdeni vele és nagyot csalódtam magamban hogy kifelé kacsintgatok. Ki akarok tartani a férjem mellett mert szeretem. 6 éve vagyunk együtt. Ezt a kollégámat alig 5 hónapja ismerem. Nem szoktunk beszélgetni, nem is tudja szerintem hogy mit érzek, senkinek sem beszéltem eddig erről. A parkolóban egy ideig folyamatosan egymás mellé álltunk. Néztük egymást. Bent a munkahelyen is érzem hogy néz. De nem akarok tudomást venni róla. Már nem parkolok arra amerre ő és nem akarom hogy ez folytatódjon. Valaki volt ilyen helyzetben ? Hogy lehetne kiirtani magamban ezt az érzést? Nagyon szégyenlem magam.2023. szept. 22. 06:56
1/9 anonim válasza:
Ha én lennék ilyen embereknek a párja én nem akarnék már benne lenni a kapcsolatban. Milyen faxa kapcsolat már az amiben egy jöttment jobban izgatja a páromat mint én a párja?? Én meggondolnám a helyedben nem e kellene a pároddal megbeszélni és hagyni hadd döntse el értékes párkapcsolatnak tartja-e ezt így.
2/9 anonim válasza:
Ketdem èrteni a barátomat miert mondja azt hogy minden nő egy q-a
3/9 anonim válasza:
Az életben mindig lesz olyan, hogy jön valaki aki vonz. Ugyanúgy a férjednek is. De ahogy jönnek ezek, úgy mennek is, ha kitartó vagy. A hűség döntés kérdése, és most vagy abban a helyzetben, hogy dönthetsz. Ha tudatosan elkerülöd el fog múlni.
4/9 anonim válasza:
Pároddal kellene romantikázni, lehet hiányzik a varázs, elhanyagol és a munkatárs jelenti a kiutat, egyfajta mentőövet. Lehet amúgy váltani munkahelyet is, de a házasságodon kellene dolgozni és ha nincs haszna elválni. Viszont a férfit mindenképpen hagyd békén, kerüld, rá se néz, ha lehet, mármint ha ott maradsz dolgozni, mert neki családja van. Ha netalántán flörtölne, akkor emlékeztesd rá. Ne légy családromboló, mert rá fizetsz. Talán pontosan ugyanúgy, hogy téged is megcsalnak és/vagy gyerekestül elhagynak, amúgy sem erkölcsös harmadikként szerepelni, sőt sokszor fájdalmas, megalázó. Nem éri meg...
5/9 anonim válasza:
Na ilyenkor mindig előbújik 1-2 nyomorult gyk-s hillbilly a woodworkből "TELJESEN ELÍTÉLENDŐ MAGATARTÁS" szöveggel.
6/9 anonim válasza:
Előszöris ne keverd a vágyat a szerelemmel.
Most vonz az ismeretlen. Egy kukkot nem beszéltél vele, de néz(!).
Áll le vele beszélgetni és ha nem egy naiv fruska vagy rájössz nem érdemes kockáztatni amit eddig elértél.
Persze. Volt már a történelemben olyan ami jól sült el. De ez akkor is orosz-roulett. N
7/9 anonim válasza:
Nem ismered,csak látod.
Egyszerűen vonz,mert újdonság.
Szerintem is ha összeismerkednél vele,még inkább mérlegre tudnád tenni,neked mi éri meg és miért.Vagy fordíts hátat a kísértésnek-a te döntésed.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok flörtölni vele nem akarok tőle semmit. Nem akarom a férfit látni benne. Egyszer sem beszélgettünk csakis munkáról és szeretném ha ez így maradna. Nem keresem az alkalmat hogy szóba elegyedjünk Azt akarom múljon el ez az érzés. Hogy lehet azt elérni?
2023. szept. 23. 06:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!