Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Munkatársamnak vajon bejöhetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Munkatársamnak vajon bejöhetek, vagy csak szimplán kedves? Össze vagyok zavarodva.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy néhány hónapja dolgozom az új helyemen, ahol van egy néhány évvel idősebb kollegám, akivel rögtön a legelejétől nagyon jóban vagyunk. Mármint, az első beszélgetés után szerintem rögtön megtaláltuk azt a baráti közös hangot, ami miatt nagyon jó amúgy a közhangulat nálunk az egész csapatban. Viszont egy dolgot nem értek az egész kapcsán :D.

Szóval mindketten szinglik vagyunk jelenleg. A kollegám nagyon kedves amúgy mindenkivel, nagyon szeretik is bent, nőkkel férfiakkal jóban van egyaránt. Mi nagyon sokat beszélünk alapból a közös munka miatt - de szoktam tőle kapni bókokat, kicsit néha mintha keresné a társaságom, rengeteget viccelődünk munkában és azon kívül is (ha beszélünk épp), meg amúgy elég sokat beszélgetünk, nagyon sok a közös téma is. Néha mintha lettek volna utalásai felém, meg nagy ritkán mintha picit zavarban is lenne?! :D Velem ez olyan ritkán fordul elő, és nem tudom, hogy csak beképzelem vagy átver az agyam, vagy tényleg lehet valóságalapja az egésznek? És durva de elkezdtem érezni iránta… olyan jó ember és sok belső tulajdonsága van, ami imponál.

Az biztos hogy kedveljük egymást nagyon, csak kérdés, hogy kollegiális/baráti szinten vagy emögött lehet… több?!

Help me out🥲😅

2024. júl. 29. 23:39
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ha mindenkivel egyaránt kedves, jófej, tehát veled is, akkor ez csak kollegális barátság.

Továbbá, ha már hónapok óta ismeritek egymást, szinglik vagytok, bejössztök egymásnak, ő mégse lépett feléd, akkor ez ismét csak kollegális barátság.

2024. júl. 29. 23:50
 2/27 anonim ***** válasza:
89%

"A kollegám nagyon kedves amúgy mindenkivel, nagyon szeretik is bent, nőkkel férfiakkal jóban van egyaránt."

"Néha mintha lettek volna utalásai felém, meg nagy ritkán mintha picit zavarban is lenne?! :D Velem ez olyan ritkán fordul elő, és nem tudom, hogy csak beképzelem vagy átver az agyam, vagy tényleg lehet valóságalapja az egésznek?"

Beképzeled, hogy akar tőled többet mint kolléga. Mégcsak azt sem lehet írni biztosan, hogy legalább barátként néz rád mert mint írtad mindenkivel nemeket nem nézve kedves, beszélgetős.

Zavarban persze lehet, de talán amiatt, hogy észrevette, hogy te nem munkatársként tekintesz rá és nem tudja hogyan hozza a tudtodra, hogy nem vagy bejövős számára.

Tehát míg nem közeledik hozzád kétértelműen, nem flörtöl veled és főleg nem hív randira addig inkább szállj le a földre mert megütheted a bokád alaposan. Egyébként szingli 100% bizonyossággal?^^

2024. júl. 29. 23:50
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezek alapján kizárólag jó munkatárs vagy számára mint a többi.
2024. júl. 29. 23:55
 4/27 A kérdező kommentje:

Kedves mindenkivel, de nem ennyire közvetlen minden női munkatárssal inkább úgy mondanám. 😅 Amúgy nem adok felé jeleket, ilyen téren nagyon pókerarc vagyok, évek óta én vagyok ilyen téren a legkőszívűbb ember (barátaim is megmondják haha) azért is vagyok most megzavarodva. De tovább viszem a dolgot, az is szimplán kollegiális, ha meeting alatt (online zajlott, csak kettőnk között) azt mondja nekem, hogy örül, hogy hallhatja ma is a hangom?! :D (én ilyet random munkatársnak nem tudok mondani, pedig nagyon barátságos típus vagyok én is mindenkivel)

Lehet tényleg én képzelem be az egészet, de a megérzéseim ritkán hazudnak. Most lehet hogy tényleg átvernek, akkor meg hát ez van :) (és amúgy is risky kollégával kezdeni)

2024. júl. 30. 00:03
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok. Mint írtam míg nem hív téged el randira, igazából nem lesztek túl több randin addig bármi is áll fenn, bármit is mondogat érvényét veszti.

"Örülök, hogy hallom a hangod!" lehet kedvesség és persze több is, de nem érsz el vele semmit ha te pókerarcot viselsz, kőszívű vagy. Attól, hogy te nem mondanál olyasmit attól még mondhatja! Úgyhogy ne éld magad inkább bele a semmibe mert ez tényleg zéró.

2024. júl. 30. 00:08
 6/27 A kérdező kommentje:

Na hát lehet tényleg csak ennyire kedves 😅 én meg nem vagyok hozzászokva hogy ellenkező nemű ilyen közvetlen legyen velem (haverokon-barátokon kívül persze).

Meg is próbálom elhessegetni az egészet a fejemből, jobb a békesség :)

2024. júl. 30. 00:15
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

Akár lehet több is, de lehet az is, hogy valahogy fel akarja dobni a hétköznapokat. Pl hogy ne legyen olyan unalmas, színt visz a meetingekbe.

Mondjuk ez a hallani a hangod, ez azért tényleg elég személyes.

Én nő vagyok és többnyire, úgy 90%-ban férfiakkal dolgozom. Régebben volt egy, aki minden nővel ilyen bókolósan beszélt, na tőle nem lepődnék meg, de nem is venném nagyon Komolyan - a többiektől viszont meglepő lenne ha egyszer csak egy ilyet bedobnának, mert nem szoktak sem nekem, sem másnak bókolni.

Az a kérdés, hogy a te kollégád csak téged dicsér vagy általában így lép fel minden nővel.

2024. júl. 30. 00:49
 8/27 A kérdező kommentje:

Kedvesnek mindenkivel kedves vagyis hát barátkozós, extrovertált típus, de ez a dicsérgetés/bókolgatás mintha felém nagyobb volumenben jönne picivel. Nem viszi amúgy túlzásba hála égnek, de néha előjön.

Most amúgy este közben beugrott pár másik dolog is, amiket beszéltünk korábban, hát elbizonytalanodtam picit mert elég vegyes jelzéseket kapok, de néhány más megnyilvánulás alapján szerintem ez inkább tényleg jó kollegiális de már-már baráti viszony lesz… de tényleg jó ember és karrier szempontból úgy a legtisztább, ha nincs semmi 😊

2024. júl. 30. 01:17
 9/27 anonim ***** válasza:
47%
Az nem derült ki h te akarnál-e tőle valamitvagy sem.
2024. júl. 30. 04:31
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

#9 Azért tette fel a kérdést és kért segítséget, mert amúgy gondolom akarna. Egy nő akkor képzel többet abba, amibe nem kellene.

Ha valaki ennyire nyitott és akar a másiktól valamit az fog kezdeményezni. Én nem vagyok benne biztos, hogy egyáltalán nem lesz semmi. Az idő majd eldönti. Vannak akiknek több idő kell.

2024. júl. 30. 04:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!