Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a vonzóbb? Átlagos, de nyitott személyiségű vagy előnyösebb külsejű viszont zárkózott?
Figyelt kérdés
júl. 29. 09:17
1/8 anonim válasza:
Én az utóbbi vagyok szóval az vonzóbb 😂
5/8 anonim válasza:
Attól függ, mennyire zárkózott. Ha annyira, hogy meg sem lehet vele ismerkedni, vagy pl. már kapcsolatban semmit sem lehet vele megbeszélni, akkor az első.
Egyébként meg mindegy. Se a nyitottság, se a zárkózottság nem érték vagy bűn.
6/8 anonim válasza:
a második nekem jobban bejön de valószínűleg nem lenne kölcsönös az érzés mivel én ronda is vagyok és zárkózott is
7/8 anonim válasza:
Nekem mindíg a picit visszahúzódó nők tetszenek.
8/8 Senior Séf válasza:
Én a második vagyok, ezért az elsőre szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!