Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szeressek ki belőle? 23N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szeressek ki belőle? 23N

Figyelt kérdés

Egy hónapja szakítottam egy nárcisztikussal, 1 hónapig jártunk csak össze, de még mindig halálosan szerelmes vagyok belé.. hiszen azért nehéz ez, mert csak a "love bombing" szakaszig hagytam jutni a dolgot és az egyedüli dolog ami miatt kifogásoltam a vele való kapcsolatot az a bizonytalan, kétes és link egzisztenciális háttere vezetése volt.. ha valaki tud tippet hogy szeressek úgy ki belőle, hogy semmit nem ártott nekem kérem segítsen.

Mesébe illő az egész kapcsolat, fergeteges kémia, mikor együtt voltunk repült az idő. Szanaszét imádtuk egymást, rendkívül jól elbeszélgettunk nagyon mély dolgokról is. Egész végig azt éreztem, hogy egy hullámhosszon vagyunk.

Ami red flag volt számomra, hogy félvállról veszi a tartozásait, nem tisztességesen dolgozik. Meg hogy tényleg úgy képes volt imádni, hogy istennőnek éreztem magam mellette. Sajnos így Nagyon nehéz kiszeretni belőle, hogy csak jó élményeim vannak vele

2024. júl. 28. 19:55
 1/4 A kérdező kommentje:
Fél éve ért véget egy 4 éves nárcisztikus kapcsolatomnak, szóval nagyon is tapasztalt vagyok e téren. Amikor a pszichológusomnak is elmeséltem az új szerelmemet ő mondta rá, hogy nárcisztikus.
2024. júl. 28. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
Semmi nárcisztikusat nem írtál. Nekem volt nárcisztikus csajom 2 évig. Fél év volt mire leráztam.
2024. júl. 28. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

"Ami red flag volt számomra, hogy félvállról veszi a tartozásait, nem tisztességesen dolgozik."

Ettől senki sem nárcisztikus hanem "csak" felelőtlen.

2024. júl. 28. 20:28
 4/4 anonim ***** válasza:
24%

red flag

love bombing

Nem lehetne magyarul műangol helyett?

A kérdésed meg azért kérdés, mert nem építettétek fel észszerűen a kapcsolatot. Minthogy totál zanza a kapcsolat, persz, hogy most legalább az egyik fél agya zanza. Ezt a zanzulást kellene megszüntetned... És pontosan tudatosítani kellene neked, mi történt, minek mi volt a következménye...

Csak rózsaszín köd mellé...

De szigorúan üvegfal effektus beteljesülése mentén!

2024. júl. 28. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!