Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem valakibe, akibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem valakibe, akibe nagyon nem kellett volna. Hogy szeressek ki belőle?

Figyelt kérdés
Lefeküdtem egy jó barátommal kb. egy hónapja... Huszonévesek vagyunk. Egy nagy szerelmi csalódáson vagyok túl, valahogy így akartam enyhíteni a dolgot. Azonban én beleszerettem a srácba (vagy nem tudom, hogy beleszerettem-e de folyamatosan a fejemben motoszkál, izgulok tőle, csekkolom a közösségi médiában stb.). Ő jó eséllyel semmit nem akar tőlem, a reakcióiból nagyon ez jön le, ráadásul messze is lakik, meg kavar egy másik lánnyal, valamint egyáltalán nem vagyunk egy összeillő páros. Ciki. Szóval, most mihez kezdjek? 😅

2022. máj. 2. 11:37
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja, neki nem mondtam el ezeket a dolgokat.
2022. máj. 2. 11:38
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Keres mást
2022. máj. 2. 11:53
 3/8 anonim ***** válasza:
66%

Férfi és nő között nincs barátság. Ez a példa is mutatja. Ő már korábban fantáziált rólad, és most kihasználta azt, hogy sérülékeny vagy.

Keress mást.

2022. máj. 2. 11:54
 4/8 anonim ***** válasza:
25%
Első körben miért nem próbálsz meg összejönni vele? Utána még ráérsz "kiszeretni" belőle
2022. máj. 2. 12:41
 5/8 A kérdező kommentje:
#4 mert annyira nem illünk össze, hogy semmi nem lenne belőle 😔
2022. máj. 2. 12:47
 6/8 anonim ***** válasza:
78%

Ez nehéz dolog valóban, de szerintem inkább csak egy fellángolás. Azt mondod szex után jelentkezett ez az érzés. Oké jogy sokaknál előhoz érzelmeket de szerintem ha valóban szerelmes lennél, akkor szex előtt is ezt érezted volna. Várj egy kicsit. Ne nyomd el, mert csak rosszabb lesz. Fogadd el hogy most ez van.

Szerintem ha majd spontán megismersz valakit akivel passzoltok, akkor látni fogod, nem volt ez szerelem. Persze lehet én tévedek.

2022. máj. 2. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én arra tenném a fókuszt a helyedben, hogy felismerjem az ezen szituáció által mutatott fejlődnivalómat.

Ha a tényeket nézzük, akkor biztos, hogy nem egy nagy szerelmi csalódáson vagy túl, ha egy ilyen alkalom után már más iránt epedsz, ez nem így működik.

Ez inkább azt mutatja, hogy hajlamos vagy függőségi helyzetekre, képzettársításra, projekciókra, és azt is szerelemnek hiszed ami nem az.

Érdemes ezen a ponton elgondolkodni és önismereti munkába kezdeni, hogy olyan minőségű kapcsolatot tudj teremteni valakivel, ami valóban jó neked.:)

2022. máj. 2. 13:42
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Szeress bele másba.
2022. máj. 2. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!