Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy szeressek ki belőle?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szeressek ki belőle?

Figyelt kérdés

Tavaly norvemberben volt egy szakításom, amit nagyon megszenvedtem.

Iďén március óta szerelmes vagyok egy férfiba, bár csak 2-szer találkoztunk eddig. Ő volt az első férfi, akit "észrevettem" vettem a szakítás után.

De úgy tűnik, h én nem érdeklem őt annyira, mint amennyire ő engem.

Így összesen lassan már 1 éve szenvedek. Nagyon rossz már ez.

Hogy felejtsem el ezt a férfit?

2021. okt. 9. 16:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
3%
Vannak bajok.
2021. okt. 9. 16:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Mi történt a két randi alatt? Mióta nem keres?
2021. okt. 9. 16:25
 3/11 A kérdező kommentje:
Egyim alkalommal se volt szex, csak együtt alvás. Ritkán beszélünk, kb heti 2-3 szor. Mindig azt mondja, sok a munkája.
2021. okt. 9. 16:32
 4/11 anonim ***** válasza:
19%
2x találkoztatok eddig és ebből mindkétszer együtt is aludtatok, ettől te már fülig szerelmes vagy. És engem pontozol le.. :D
2021. okt. 9. 16:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Az, hogy ritkán beszéltek, szerintem annyira nem gond, nekem kicsit fura, hogy 2x találkoztatok és máris együtt aludtatok (ráadásul szex nélkül), lehet csak valaki társaságára vágyott (szeretethiány, ki tudja), én a helyedben továbblépnék.
2021. okt. 9. 16:36
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem pontoztalak.

Először azért aludtunk együtt, mert nála találkoztunk, akkor még karantén volt meg kijárási korlátozás. Második alkalommal meg csak elment az idő és már késő volt.

2021. okt. 9. 16:57
 7/11 Senior Séf ***** válasza:
79%

Hogy szeressél ki belőle?

Nézz szembe a tényekkel; akarattal szerettél bele? Ugye nem. A szerelem csak jön, nem néz se istent se embert, se észérveket, se illemtant, nem néz semmit, csak lecsap. Kilépni sem tudsz belőle akarattal. Időt kell hagyni neki, amíg az érte felelős hormonok lebomlanak. Ez fél-két év, tehát ha egy éve tart, már nem sok van vissza.

2021. okt. 9. 17:34
 8/11 anonim ***** válasza:

Ahol a figyelem, ott az energia. Ezt mondják az okosok.

Minél inkább elkezdesz önmagaddal foglalkozni, de olyan szinten, hogy wellneshétvégéket kerekítesz magadnak a szabadnapjaidból, annál inkább ellazulsz és elkezdesz befelé figyelni. Igen, saját magadra. Onnantól egyre könnyebb lesz felejteni.

2021. okt. 9. 20:08
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Te nem vagy szerelmes, csak maganyos. Ha nem ez a pasi lenne, hanem masik, akitol figyelmet kaptal volna, arra vetitened ezt.
2021. okt. 10. 10:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hány évesek vagytok? Foglald el magad. Barátok, hobbi? Találkozol valakivel és rájössz, hogy nem is voltál szerelmes.
2021. okt. 10. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!