Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szeressek ki belőle?
Tavaly norvemberben volt egy szakításom, amit nagyon megszenvedtem.
Iďén március óta szerelmes vagyok egy férfiba, bár csak 2-szer találkoztunk eddig. Ő volt az első férfi, akit "észrevettem" vettem a szakítás után.
De úgy tűnik, h én nem érdeklem őt annyira, mint amennyire ő engem.
Így összesen lassan már 1 éve szenvedek. Nagyon rossz már ez.
Hogy felejtsem el ezt a férfit?
Nem pontoztalak.
Először azért aludtunk együtt, mert nála találkoztunk, akkor még karantén volt meg kijárási korlátozás. Második alkalommal meg csak elment az idő és már késő volt.
Hogy szeressél ki belőle?
Nézz szembe a tényekkel; akarattal szerettél bele? Ugye nem. A szerelem csak jön, nem néz se istent se embert, se észérveket, se illemtant, nem néz semmit, csak lecsap. Kilépni sem tudsz belőle akarattal. Időt kell hagyni neki, amíg az érte felelős hormonok lebomlanak. Ez fél-két év, tehát ha egy éve tart, már nem sok van vissza.
Ahol a figyelem, ott az energia. Ezt mondják az okosok.
Minél inkább elkezdesz önmagaddal foglalkozni, de olyan szinten, hogy wellneshétvégéket kerekítesz magadnak a szabadnapjaidból, annál inkább ellazulsz és elkezdesz befelé figyelni. Igen, saját magadra. Onnantól egyre könnyebb lesz felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!