Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy elérhetetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy elérhetetlen nőbe (nem ma). Mit tegyek? Csak a messziről epedezés jut.

Figyelt kérdés
2024. júl. 28. 13:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Elérhetetlen mert házas.
2024. júl. 31. 10:25
 12/19 anonim ***** válasza:
55%
Nekem kifejtheted ha akarod, voltam hasonló szituban. Írj privátban.
2024. júl. 31. 13:03
 13/19 anonim ***** válasza:
65%

2-es vagyok. Valahol megismerted ? Vagy ez plátói? Ő tudja?

Lehet hogy házas de nem biztos hogy boldog is benne. Ezért lenne jó tudni részleteket. Mert még akár idővel lehet te javadra fordulna a dolog.

2024. júl. 31. 13:07
 14/19 anonim ***** válasza:
53%
Valld be neki, ha nem tudja. Ha viszonozza örülhetsz, ha pedig elutasít könnyebben túl tudsz lépni.
2024. aug. 1. 08:02
 15/19 anonim ***** válasza:
52%

Ezredik ilyen kérdés. Itt mondják a legtöbben azt, amit én is gondolok: beszélj vele.

Sokan vagyunk, voltunk ezzel így. Nem lekicsinylően beszélek hozzád :)

Beszélj vele, jobb lesz utána, hidd el. Bárhogy is álljon hozzád.

2024. aug. 6. 06:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Vezesd le a felesleges energiáidat mással, aki vonzó számodra. Pillanatnyi felüdülést hoz. Kis esély van rá, hogy esetleg beleszeretsz, de valószínűbb, hogy ürességet fogsz érezni.
2024. aug. 6. 06:11
 17/19 anonim ***** válasza:

Mit tegyél? Olvass verseket, például Shakespeare Szonetteket:

"Az vagy nekem, mi testnek a kenyér

s tavaszi zápor fűszere a földnek;

lelkem miattad örök harcban él"

Kifejezi az érzéseidet?

Szerintem az a legnagyobb bajod, hogy nem tudsz róla beszélni senkivel. Mindenki kiröhögne. Ez nem egy társadalmilag elfogadott állapot (holott elég sokan így vannak, voltak mint te). A haveroknak egy jó csajt kéne bemutatnod, nekik is az van. Párkapcsolatban élnek, vagy ugrálnak egyik ágyból a másikba. Az, hogy szerelmes vagy, csak akkor jó, ha a környezeted elfogadja.

Huszonévesen én is voltam hasonló helyzetben, mint te most. Négy hónap kínlódás után (közben alig találkoztunk) végül színt vallottam neki. Rövidre zártam, tudtam, hogy vele kell beszélnem. A barátaim előtt szégyelltem az érzéseimet, nem volt kivel megosztanom a gondolataimat. Maradt tehát ő. Kedvesen, szerettel elutasított. És nagyon jó volt, hogy ilyen bátor voltam, mert nagyon hamar, tényleg, napokon belül túl tudtam tenni magam rajta. Új életet kezdhettem e nélkül a teher nélkül. Mert ez így nagy teher, valljuk be.

Egyébként ezt a hatalmas energiát, ami most benned van, önmarcangolás helyett fordíthatnád valami egészen jóra is :)

Például alkotsz valamit, vagy fejleszeted magad, ahogy az 5-ös válaszban láthattad.

Add ki magadból, az a lényeg. Ha jobb ötleted nincs, írj nekem. Csak ne tartsad magadban.

🫂

2024. aug. 6. 10:23
 18/19 anonim ***** válasza:
Epedezz utána. Minden bizonnyal idealizáltad. Ha zöld utat adna házas létére, csalódnál benne. Epekedve meg ő a tökéletes.
2024. aug. 7. 08:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Amikor hiányzik, azt hogyan viseled? Ez a legnehezebb része. Milyen gyakran látjátok egymást?
2024. aug. 8. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!