Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy elérhetetlen nőbe (nem ma). Mit tegyek? Csak a messziről epedezés jut.
Figyelt kérdés
2024. júl. 28. 13:24
1/19 anonim válasza:
Hagyj fel a hamis illúziók kergetésével.
2/19 anonim válasza:
Írhatnál kicsit részletesebben hátha többet hozzá tudunk adni. Pl miért elérhetetlen? Vagy csak te gondolod hogy az. Stb.
3/19 anonim válasza:
Engedd el a dolgot, bármennyire is nehéznek tűnik. Ez az egyetlen dolog, amivel elérheted, hogy ne sérülj többet. Lelkileg nem jó olyan dologra vágyni, ami nem elérhető, csak bántani fogod magad ezzel. Nem ér annyit, biztosan találsz olyan nőt is, aki nem elérhetetlen, ne adj' a tervező, még boldog is leszel.
4/19 anonim válasza:
Terítsd ki neki a kártyáidat és hidd el, ha elmondja, hogy felejtsd el, akkor könnyebb lesz lezárni magadban.
5/19 Senior Séf válasza:
Mi az, hogy elérhetetlen? Csak a kamaszok szövege, hogy a "szinteden" keress párt. Ez tömény marhaság. Igazán szeretni csak azt tudod, aki több nálad, akire felnézel, akit csodálsz, aki mellett magad is jobb emberré válsz, aki mellett nem a telefont buzerálod, akinek ismered a gondolatait, a vágyait, az álmait.
Ha valakit "elérhetetlennek" látsz, nem lemondani kell róla, hanem felnőni a feladathoz.
6/19 anonim válasza:
Ugyanigy vagyok mint a kérdező és nagyon nagyon rosz érzés.
8/19 anonim válasza:
Lépj túl rajta.
Esetleg ha kicsit írnál a szituról..
9/19 anonim válasza:
Te ezzel tenni nem nagyon tudsz semmit. Írják, hogy lépj túl rajta, engedd el, nyilván mindenki tisztában van vele, hogy ezt kellene tenni, de nem megy csettintésre. Nekem csak az segít, ha jön valaki más, aki képes felülmúlni és így felül is írni őt. Kivéve, ha szintén elérhetetlen, mert akkor cseberből vederbe... Ja, és ezt nem lehet erőltetni. Én is próbáltam direkt ismerkedni, mást keresni, de nem ment, mert ilyenkor hozzá képest mindenki "kevés", senki nem olyan, mint ő (nyilván...), így csak untat vagy idegesít, és rövidesen már arra sem vagyok képes rávenni magam, hogy visszaírjak, nemhogy találkozni.
10/19 anonim válasza:
Miért elérhetetlen? Messze laktok egymástól? Vagy mi az oka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!