Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mikor látjátok a legszebbnek a barátnőtöket/feleségeteket?
Figyelt kérdés
Milyen élethelyzetben, szituációban? A párom azt mondta, hogy szex közben lát a legszebbnek és nem tudom ez mennyire pozitív...júl. 26. 15:13
11/25 anonim válasza:
Amikor a szeretőjéhez készül és gyönyörűen felöltözik és kisminkeli magát.
12/25 retektorta válasza:
Amikor hátulról dugom, mert akkor nem látom az arcát.
13/25 anonim válasza:
Szexuális izgalom hatására, azaz közvetlen a dugás előtt. Szex után kifejezetten csökken a szememben minden értelemben. Aztán ez váltakozik.
14/25 anonim válasza:
A "mindig" az egy béna válasz, én nem tartom elfogadhatónak. Aki ilyet mond, az csak azért mondja, hogy elkerülje a további kényes kérdéseket, mert fél konfrontálódni. Szerintem szex közben igenis szebbek a nők, a szemük is másképp csillog.
15/25 anonim válasza:
Amikor alszik.
Ilyenkor nincs rajta a szemüvege és nagyon aranyos arca van. Imádom.
16/25 anonim válasza:
Miért ne lenne ez pozitív? Meg most hol keresel te problémát, ahol nincs?
17/25 anonim válasza:
A zsákomban lévő sperma mennyiségtől függően látom szépnek. Ha kiűríti még undort is érzek.
19/25 anonim válasza:
13. Akkor te is csak a testét szereted. Eléggé felszínes kapcsolat ez.
20/25 anonim válasza:
Amikor se ő se én nem hisztizünk,emellé egy közös program és ilyenkor a legszebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!